Marţi, 19 martie 2024 - 6:07:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Start ratat pentru CS Activ Prahova Ploieşti! Silviu Crângaşu, groparul sportului prahovean!


26 septembrie 2021

După ce a transformat AJF Prahova în propria bisericuţă, Silviu Crângaşu îşi demonstrează lipsa de experienţă în conducerea unul club sportiv şi la handbal.

Marea carieră a preşedintelui Crângaşu este bazată doar pe prietenii politice, nebifând nicio performanţă demnă de laudă. Spre exemplu, câţiva ani a fost preşedintele clubului Conpet, când echipa activa în Liga a 3 a. Visa să ajungă pe la o echipă de Liga a 2 a, dar nu întotdeauna visurile se împlinesc.  

Pentru astfel de...performanţe, Silviu Crângaşu a fost numit în luna mai în funcţia de director al clubului CS Activ Prahova Ploieşti, împins de la spate de ruda sa Cristian Irimescu, liberal plimbat şi el pe la câteva partide.

Abia numit la conducere, Crângaşu promite marea cu sarea şi îşi asumă obiectivul de promovare în Liga Naţională, ligă din care echipa retrogradase tot sub comanda şefului AJF Prahova.

Prima mutare, schimbarea antrenorului Florin Ciupitu, cel care promovase echipa în liga naţională. Aducerea lui Ghiţă Pârvulescu, un antrenor fără experienţă, a dus la două înfrângeri acasă cu principalele contracandidate la promovare. Duminică CS Activ a pierdut în faţa principalei contracandidate Corona Braşov cu scorul de 22 la 24, reuşind să adune doar 3 puncte în 3 etape.

Transferuri ratete, jucătoare forţate să plece, plus comportamentul de vătaf în faţa unor tinere sportive au dus la o atmosferă tensionată în vestiarul echipei.

Cu un buget fabulos pentru acest nivel al competiţiei, echipa directorului Crângaşu ar fi trebuit să fie deja lider în clasament şi să nu aibă nicio problemă în campionat. Asistăm la un an competiţional ratat, la bani publici aruncaţi pe fereastră.

Poate că membrii Consiliului de Administraţiei a CS Activ Prahova Ploieşti vor asculta nemulţumirile suporterilor şi vor verifica de ce jucătoarele de top ale echipei activează acum la echipe din Liga Naţională sau la contracandidate sau cum se face că Florin Ciupitu a ajuns să antreneze Rapid Bucureşti

Şi de ce nu,  poate vor dori să asculte şi înregistrările cu excesele verbale ale directorului Crângaşu la adresa jucătoarelor şi poate, sugerăm noi, vor verifica şi deplasările...aşa din întâmplare! 

PS. Încercăm să aflăm de aproximativ două luni cum reuşeşte Silviu Crângaşu să lucreze minim opt ore la CS Activ şi încă vreo opt ore la AJF Prahova. Nu de alta, dar primeşte salarii din ambele locaţii. Oare a descoperit cumva secretul comprimării timpului?

PS1. Baftă la concurs, dle Crângaşu! Bine, urarea este una de politeţe, nu de alta, dar în judeţul Prahova nu am identificat nicio altă persoană care să întrunească fix condiţiile de studii solicitate de CJ Prahova pentru admiterea la concurs! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro