Vineri, 29 martie 2024 - 11:14:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ACS Petrolul 52, ultimul meci sub marca Primăriei!


18 august 2021

Lupii Galbeni dispută în această seară partida cu Csikszereda pe teren propriu. Din păcate, în loc să fie lăsaţi să pregătească în linişte meciul, oficialii ACS Petrolul 52 au avut parte de o surpriză neplăcută. 

Surse din Primărie ne-au dezvăluit faptul că a fost trimisă o adresă la club, adresă prin care sunt informaţi că nu mai pot folosi marca şi însemnele Petrolul. Adresa este înregistrată la Cabinetul Primarului pe data de 17 august şi este semnată de edilul liberal Andrei Volosevici. 

Speriaţi de consecinţele unei astfel de decizii, reprezentanţii Primăriei Ploieşti le-ar fi comunicat celor de la Petrolul că....adresa intră în vigoare din data de 19 august 2021. 

Cu alte cuvinte, meciul cu Csikszereda ar putea fi ultimul pe care ACS Petrolul 52 îl va juca cu scutul pe tricouri.

Rămâne o singură problemă: cele 6 mărci Petrolul aparţin Consiliului Local Ploieşti şi nicidecum primarului Andrei Volosevici, deci dacă adresa există în realitate putem vorbi despre un abuz în serviciu. 

Şi ca o sugestie....Oare nu ar fi fost mai simplu dacă UAT Municipiul Ploieşti ar fi intrat ca asociat în ACS Petrolul 52, în locul celor de la Veolia, aşa cum se întâmplă la Cluj, spre exemplu? 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro