Duminică, 28 aprilie 2024 - 7:06:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Marius Stan la Petrolul, imaginea diplomatului desăvârşit!


13 iunie 2019

Prezentarea lui Marius Stan la Petrolul Ploieşti s-a transformat într-un adevărat circ. Suporterii nemulţumiţi de faptul că nu au fost consultaţi au venit în conferinţa de presă pentru a-i cere lui Mădălin Mihailovici, reprezentantul partenerului finanţator, să respecte principiul transparenţei. Ultraşii sunt nemulţumiţi de faptul că nu au fost consultaţi în ceea ce priveşte soarta clubului, iar după promovarea echipei în Liga a 2 a s-au izbit de un vid de comunicare nemaiaflând ceea ce se întâmplă cu Petrolul Ploieşti.

Nemulţumit de intervenţia ultraşilor, Mihailovici s-a comportat asemeni unui dictator, părăsind conferinţa de presă şi anunţând că "din acest moment, Veolia nu mai finanţează Petrolul".

În sală au rămas avocatul Dragoş Ferariu, omul lui Mihailovici, dar şi cei ai firmei de PR care asigură PR-ul celor de la Veolia.

În schimb, Marius Stan, noul preşedinte al clubului, a dat dovadă de o diplomaţie rar întâlnită la Ploieşti, rămânând în conferinţa de presă, preluând discuţia cu suporterii. Suporterii au descoperit un adevărat preşedinte de Champions League, care i-a ascultat, i-a înţeles şi le-a prezentat în amănunt planurile lui pentru Petrolul.

"Din acest conflict toată lumea pierde. Conflictul s-a văzut în direct la televizor, iar imaginea Petrolului, dar şi cea a Veoliei au avut de suferit. Trebuie să construim un club puternic şi dacă nu devenim o familie adevărată şi continuăm să ne certăm între noi nu vom ajunge nicăieri. Vin la Petrolul pentru a ajuta acest brand să ajungă, acolo unde îi e locul, în Liga 1", a spus Marius Stan.
 
Marius Stan a reuşit să ii cucerească pe suporterii recalcitranţi ai Petrolului in doar o oră de discuţie, lucru pe care Mădălin Mihailovici nu a reuşit in trei ani de parteneriat.
 
Stan a demonstrat că este capabil să stingă un conflict cu vorba buna, având o mare experienţa in lucrul cu oamenii nemulţumiţi De altfel, în acest moment doar doua persoane l-ar putea face pe Mihailovici să se întoarcă la Petrolul: Marius Stan şi Mircea Dridea
 
Din toată povestea tristă a evenimentului de astăzi din istoria Petrolului a apărut o singura concluzie : Marius Stan este singurul preşedinte care ar putea aduce clubului gloria la care suporterii visează de mult timp! 





 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro