Duminică, 6 octombrie 2024 - 1:50:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

FOTO Roz si la Ploiesti! Ziua Mondială împotriva Cancerului la San marcata de Medlife Ploiesti!


2 octombrie 2024


 

Prima zi a lunii octombrie este, la nivel mondial, dedicată luptei împotriva cancerului la sân. Recunoscută şi sub denumirea de luna roz, în această perioadă, femeile sunt îndemnate să acorde mai multă atenţie propriei sănătăţi şi este un bun prilej pentru a le reaminti că, printr-un control medical realizat la timp, cancerul poate fi descoperit şi vindecat.

Cancerul este a doua cauză de mortalitate la nivel global, iar povara cancerului este în creştere. În anul 2021, 20 de milioane de cetăţeni ai lumii au fost diagnosticaţi cu cancer şi 10 milioane au murit. 2,7 milioane de persoane diagnosticate şi 1,3 milioane de persoane decedate sunt cetăţeni europeni.

Cancerul de sân este principala cauză de deces prin cancer la femei, cu aproximativ 95 000 decese în 2020, reprezentând 17% din totalul deceselor provocate de această boală. Deşi  incidenţa  cancerului de sân a crescut în ultimul deceniu, numărul de decese au scăzut pentru că au fost diagnosticate la timp şi tratamentul este mai eficient.

Si cum nu se putea ca această zi să nu fie marcată si la Ploiesti, reprezentantii Medlife Ploiesti cu ajutorul Loredanei Marin, fondatoarea Lace Magazin, au invitat mai multe doamne la Schnitzel Haus Păulesti pentru a discuta despre una dintre cele mai complicate boli si despre metodele de prevenire ale cancerului la san.  

A fost o întâlnire...roz, doamnele prezente îmbrăcând această. culoare.  Femei de afaceri, politiciene, jurnaliste, artiste, toate doamnele prezente au fost de acord că preventia este cea mai importantă metodă pentru a nu ajunge în situaţia de a te lupta direct cu o boală extrem de agresivă.  

Felicitări, Medlife Ploiesti! Felicitări, Loredana Marin! Felicitări, Schnitzel Haus Păulesi si Oana Crisan, pentru o după amiază reusită! 







Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 octombrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro