Marţi, 19 martie 2024 - 5:58:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Zi decisivă pentru soarta Petrolului! Două proiecte privind licitaţie pentru mărci, pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploieşti! Cine câştigă?


29 septembrie 2021

Situaţie tensionată în şedinţa Consiliului Local de joi, 30 septembrie. Pe ordinea de zi a şedinţei, figurează proiectul iniţiat de consilierii Partidului Prahova în Acţiune, prin care este scoasă la licitaţie doar marca FC Petrolul Ploieşti. Iniţiatorii sunt Alexandru Ştefan şi Ionescu Cristian Ionel, iar dacă va fi adoptat, marca va putea fi folosită de către câştigătorul licitaţiei timp de doi ani, Aleşii trebuie să stabilească preţul minim de pornire al licitaţiei şi alte amănunte tehnice. 

Din păcate, chiar dacă proiectul a fost solicitat de către reprezentanţii suporterilor şi de cei ai clubului, iniţiativa nu este pe placul primarului Andrei Volosevici, care a făcut tot felul de presiuni pentru ca cei doi iniţiatori să îl retragă de pe ordinea de zi.

Mai mult, pentru a dezbina consilierii locali, primarul liberal va introduce pe lista proiectelor suplimentare şi pe cel privind licitaţia pentru toate cele şase mărci Petrolul aflate în patrimoniul municipalităţii.

Din păcate, Andrei Volosevici îşi foloseşte încăpăţânarea în scopuri pur personale, uitând că ploieştenii l-au votat pentru a schimba faţa oraşului, nu pentru a fi preocupat doar de naţionalizarea echipei de fotbal şi de plasarea prietenilor personali în posturi călduţe plătite din bani publci...

Şedinţa Consiliului Local Ploieşti va începe la ora 15.00 şi mai mulţi reprezentanţi ai suporterilor şi-au anunţat intenţia de a fi prezenţi în sală. 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro