Vineri, 23 martie 2018 - 3:38:09
EUR
EURO = 4.6659 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.7891 RON
Dolarul american a scazut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ziua de după ziua de apoi


13 septembrie 2015

Când omul fuge, o face din câteva motive clare: ori o face de frică, ori o face pentru propriul palmares sportiv, ori o face pentru că cineva îl pune să o facă.

Iar atunci când omul fuge din propria ţară, din casa lui şi din locul în care s-a născut, răspunsul poate fi unul singur: ceva sau cineva îi ameninţă viaţa.

Mai există şi varianta ca cineva să îi spună să o ia la goană spre alte zări, pentru că acel cineva s-a gândit mai bine şi a constatat că alte ţări sunt mai interesante şi mai demne de a fi cucerite şi altfel decât prin năvăliri agresive de tipul marilor migraţii barbare sau a războailor de cucerire şi anexare duse de marile imperii de-a lungul mileniilor.

Ok, vin imigranţii. Sute, mii pe zi trec graniţele Europei şi ajung în ţările ei. Aici, începe nebunia. Totul a devenit ca o Golgotă sau o apocalipsă.

Mii de oameni se tălăzuiesc, se târăsc, se cară unii pe alţii, fug, se împing, se iau la pumni între ei sau cu forţele de ordine care îi pichetează sau îi hăituiesc ca pe animale.

Este halucinantă toată povestea asta, iar dimensiunile ei nu pot fi cuprinse de nicio minte normală de om.

Presa şi mass-media potenţează la maximum impactul mental al acestui tzunami uman apocaliptic, provocând isterie altor milioane de oameni, de data asta, cei care locuiesc de drept în statele către care se revarsă întreaga grozăvie.

Peste tot, pe feisbuc, pe televizore, la radio, curg în continuu imagini cu oameni schimonosiţi de groază, oboseală şi neputinţă, iar cele cumplite în care copii morţi plutesc la malul vreunei mări sau vreun tată îşi strânge disperat în braţe copilul care urlă din toţi rărunchii în faţa soldaţilor blindaţi cu bastoane de cauciuc, câini de urmărire şi puşti pe umăr fac tururi de forţă în jurul pământului, ridicându-ţi părul pe cap şi întorcându-ţi stomacul şi creierul pe dos instantaneu.

Pare că iadul a coborât pe pământ şi că ne-am teleportat cu toţii în vreun viitor distopic în care planeta a fost lovită de un cataclism dictat de vreo minte bolnavă, iar singurii supravieţuitori care au mai rămas s-au împărţit ca în Mad Max în două tabere- cea a zombielor şi cea a vânătorilor de zombie.

Nouă, celor care habar nu avem de ceea ce se întâmplă dincolo de interfaţa lumii şi care ne întrebăm compulsiv şi tâmp de unde vine acest popor năvălitor, terifiat şi terifiant de indivizi, ce-i mână din spate şi, mai ales, ce ne aşteaptă pe toţi când va ajunge la acea destinaţie pe care pare că o are setată foarte bine din pornire, ni se pompează în creier în permanenţă 1001 variante de scenarii şi teorii conspiraţioniste halucinante.

Voci ale celor care conduc Europa sau te miri ce analişti şi opinanţi despre toate şi nimic, experţi scoşi pe bandă peste noapte din sertarele guvernelor sau ale marii confrerii politice europene ne toacă creierii în mod sistematic cu cifre abracadabrante şi statistici irefutabile despre numărul migranţilor, despre motivul real sau imaginar pentru care această imensă hoardă s-a pornit din senin peste Europa, fugind din calea unor aşa-zise războaie şi genociduri generate de ţările din care au plecat, despre cum ar trebui să se facă aritmetic şi solidar distribuirea lor în ţările europene dispuse sau nu să îi primească.

Se face apel la toleranţă, compasiune şi fraternitate universală, în măsura în care, pe de altă parte, mai marii aflaţi la cârma statelor şi a structurilor care se ocupă cu siguranţa şi securitatea acestora şi a Europei ridică ziduri pe graniţe, mobilizează şi trimit armate care să le ţină piept miilor de fugari care pătrund zilnic pe continent, seamănând teroare în mintea oamenilor cum că la orizont se profilează teribila şi strania profeţie a lui Michel Houellebecq, aceea a unei Europe islamizate.

Certitudinea unui dezastru pluteşte în aer ca semnele dinainte de uragan.

Insă, nimeni, niciunul dintre puternici lumii, nu a ieşit în public să spună pe bune cum este posibil ca într-o eră super tehnologizată în care până şi ce gândeşte ultimul microb de pe planetă se ştie şi se poate anticipa şi controla, nimeni, dar absolut niciunul dintre oamenii care ţin frâiele puterii planetare pare că nu a avut habar şi nu a putut anticipa ceea ce se întâmplă cu această anomalie politico-socială care a lovit Europa.

Paradoxal, cei care fac şi desfac pe întreaga planetă au fost luaţi prin surprindere de tot acest dezastru, iar acum se zbat neputincioşi şi dilematici în faţa faptului împlinit, încercând să găsească soluţii de domeniul halucinaţiei pentru a putea stăvili întregul fenomen şi pentru a-l putea înghiţi pe nemestecate.

Se vorbeşte de găzduirea migranţilor şi de o distribuire a lor în toate ţările europene, după un algoritm abracadabrant care nu lasă loc de comentarii, îndoieli sau refuzuri, pentru că orice ţară care ar spune un NU hotărât în faţa impunerii cotei de migranţi pe care o are de înghiţit va primi sancţiuni usturătoare şi va fi pusă la colţul lumii şi huiduită ca având o atitudine rasistă, discriminatorie, xenofobă, complet lipsită de omenie şi toleranţă.

Niciun cetăţean al vreuneia dintre ţările gazdă nu a fost întrebat dacă doreşte să îşi mai pună în cârcă şi grija, efortul financiar pe termen nelimitat şi strâmtorarea socială pentru miile de migranţi pe care guvernul ţării sale i le serveşte impus şi obligatoriu.

Câţiva au decis, iar majoritatea nu are decât să se supună.

Un fel de dragoste cu forţa, de mariaj aranjat pentru că altfel se numeşte că eşti antiuman şi antimoral şi, ca atare, monstru.

Psihologia creşterii masei critice la ură şi ultranaţionalism, incitarea subtilă la xenofobie şi rasism prin forţarea la limită şi sub presiune a apelului disperat la toleranţă şi compasiune reprezintă elementul cheie al întregii poveşti.

Intr-o lume pompată sistematic cu germenii groazei faţă de terorism şi atentate de acest gen, o lume în care de ani de zile se vorbeşte în continuu despre iminentul şi nevăzutul pericol al unui război între culturi şi religii, acum li se cere europenilor creştini să îşi deschidă larg braţele, inimile, graniţele şi uşile pentru a-i primi pe nefericiţii fraţi de religie musulmană în sânul lor.

Ceva este cu totul anapoda şi sună al naibii de fals în toată povestea asta.

Pentru că, după ce vom fi înghiţit şi găluşca cu refugiul din faţa războaielor şi a masacrului, după ce vom fi fost suprasaturaţi şi lehămesiţi de excesul de compasiune şi înţelegere sau de actele de cruzime şi abuzurile făcute la adresa nefericiţilor refugiaţi, după ce o să îi asimilăm cu sau fără dureri de cap şi de stomac în ţările noastre, va veni momentul în care ne vom trezi cu toţii că s-a născut o altă mare nenorocire din toată povestea asta- ok, ce facem cu ei acum?!

Sau, mai bine spus, ce vor face ei cu noi după aceea?!

Ne vom apuca să creştem cotele şi deficitele economice ale ţărilor pentru că există alte câteva milioane de indivizi care nu vor avea de muncă, care vor avea nevoie de asistenţă socială, medicală, de şcolarizare, de case şi de mâncare.

Ne vom pune pe dat sancţiuni economice, vom face consilii de urgenţă pentru situaţii de mega urgenţă faţă de fenomene de xenofobie sau proteste stradale masive şi sângeroase împotriva creării de clădiri de cult şi enclave religioase de alte sorginte.

Vom mai arăta ameninţător şi zborşit cu degetul spre est sau spre vest, unii spre alţii, spunând că celălalt este de vină şi că a ştiut despre toată chestia asta, orchestrând-o doar ca să se arate mai cu moţ şi să-şi arate muşchii ca mare putere nedoritoare de pace şi conlucrare între naţiuni.

Ne vom spori numărul efectivelor militare şi vom avea un motiv în plus să-i sporim atributele şi prerogativele Big Brotherului care veghează la securitatea universală, până la Dumnezeu şi puţin mai încolo dacă va mai fi loc.

Vom scoate pe străzi armatele mass-media să filmeze acte de intoleranţă şi fapte de violenţă între o tabără şi cealaltă, vom creşte până la psihopatie teroarea din mintea oricărui european şi vom aduce totul la punctul de explozie de unde nu mai există cale de întoarcere.

Si, atunci, vom spune că, iată, profeţia a fost împlinită şi Europa este ameninţată cu islamizarea la modul real, ceea ce cere măsuri de urgenţă.

Fiecare mare conflagraţie mondială a avut ca punct de pornire un act de intoleranţă, ură şi xenofobie.

Si, după cum ştim cu toţii, istoria se repetă. Există o ciclicitate pe spirală istorică în care se atinge un punct critic pentru a declanşa o mare şi ireparabilă eroare care va schimba definitiv şi complet paradigma istorică de până atunci şi faţa omenirii.

Oare, a venit momentul să fim cu toţii martorii unei asemenea zile?!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(252 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Cristi Cimpeanu foto

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Dimineata, lipsa banilor va determina sa amanati o calatorie in interes personal, ceea ce va afecteaza relatiile cu partenerul de viata. Va ingrijoreaza starea de sanatate a unui membru mai tanar al familiei - un copil sau un frate mai mic. Eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de mult calm. taur Starea de melancolie va poate afecta relatiile sentimentale. Aveti mari sanse de reusita in activitati casnice: curatenie, reparatii, mutat mobila etc. Va recomandam sa acordati mai multa atentie persoanelor varstnice din familie.
GEMENI RAC
gemeni Dorinta de a va intalni cu prietenii va face sa lipsiti cam mult de acasa. Nu este exclus sa aveti o discutie cu partenerul de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa va organizati in asa fel incat sa nu neglijati relatiile sentimentale. Temperati-va nervozitatea! rac Discutiile cu persoana iubita va irita, iar starea de nervozitate va poate afecta relatiile sociale. Va sfatuim sa va exprimati clar si sa nu evitati comunicarea. Ar fi bine sa va mai temperati orgoliul. Sfaturile unui prieten de incredere se pot dovedi foarte folositoare.
LEU FECIOARĂ
leu Este posibil sa aveti un conflict cu o persoana mai in varsta din familie. Tensiunile se pot aplana foarte usor, cu o vorba buna. Fiti mai atent la ce spuneti, mai ales ca astazi sunteti mai vorbaret ca de obicei! Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste buna, legata de o afacere. fecioara Relatiile sentimentale pot avea de suferit daca refuzati sa mergeti intr-o vizita la rude. Partenerul de viata nu este de acord ca un esec in afaceri poate fi un motiv pentru a ramane acasa. Eastrolog.ro va recomanda sa va limitati la activitati de rutina.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Dimineata s-ar putea sa va pierdeti rabdarea si sa va certati cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm! N-ar strica sa va odihniti mai mult. Oricum, este recomandabil sa evitati activitatile care necesita eforturi deosebite. scorpion In prima parte a zilei, aveti dificultati de concentrare, ceea ce va scoate din sarite. Eastrolog.ro va recomanda sa amanati deciziile importante. Acordati mai mult timp odihnei! Va asteapta o saptamana grea, cu multe probleme de rezolvat. Spre seara, va face placere sa intalniti o persoana cu care nu v-ati vazut de mult.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator S-ar putea fiti apatic si, din cauza aceasta, sa aveti probleme sentimentale. Aveti chef sa fiti lasat in pace si sa nu faceti nimic. Oricat de indispus ati fi, eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie persoanei iubite. Dupa-amiaza, un prieten va ofera sugestii pretioase pentru o afacere. Va sfatuim sa nu actionati in pripa. capricorn Aveti tendinta de a fi impulsiv. Va sfatuim sa va calculati bine fiecare pas, in special in afaceri si pe plan sentimental. Ar fi bine sa nu faceti astazi investitii si sa evitati calatoriile in interes personal. Nu exagerati cu munca, pentru ca puteti avea probleme cu sanatatea!
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Dimineata s-ar putea sa fiti indispus si sa nu va purtati corect cu persoana iubita. Nu este exclus ca de aici sa inceapa o cearta in toata regula. Va sfatuim sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. Spre seara, sariti in ajutorul unei rude mai in varsta, care are probleme de sanatate. pesti Aflati ca trebuie sa plecati de urgenta intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa va pastrati calmul, indiferent de situatie. Nu faceti investitii astazi, pentru ca nu este un moment favorabil!
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 martie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro