Marţi, 19 martie 2024 - 8:21:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Era Mădălin Mihailovici la Petrolul: plusuri, minusuri şi o ieşire din scenă demnă de premiul Oscar


13 iunie 2019

 
Într-un stil dictatorial, arogant, infatuat, Mădălin Mihailovici, reprezentantul Veolia (în acest moment fostul partener finanţator al Petrolului) a anunţat ferm că echipa de fotbal a rămas fără finanţare. CEO-ul Veolia a fost deranjat de faptul că suporterii clubului i-au cerut transparenţă şi i-au deranjat conferinţa de presă la care trebuia să anunţe ce super brand a astras pentru a fi preşedinte al Petrolului

Bineînţeles că şi acest articol va atrage critici de ambele părţi, dar ca o parantez aş vrea să le explic, clar, tuturor binevoitorilor că STIRI ACTUALE este ziarul meu personal, iar toate articolele care deranjează atât de mult oraşul acesta nu sunt scrise la comanda sau la sugestia nimănui....STIRI ACTUALE este un ziar mic, independent, cu foarte puţine surse de finanţare, dar care supravieţuieşte din dorinţa de a demonstra că se pot scrie articole şi despre subiecte cunoscute de toată lumea, dar ascunse sub preş şi despre care se poate vorbi doar în şoaptă, pe la colţuri!

Revenind la subiectul Mădălin Mihailovici...

Am fost neplăcut surprinsă că un afacerist versat de calibrul lui Mihailovici are nevoie de un discurs sec, scris de firma de PR (plătită cu bani grei...) şi stau să mă întreb dacă nu cumva şi ieşirea din scenă a fost exersată anterior cu fetele care se ocupă de imagine. De altfel, şi Marius Stan a primit o foicică cu ceea ce ar fi trebuit să declare (lipsă de viziune şi creativitate ireală! ), doar că omul de fotbal s-a uitat pişicher la fiţuică, după care a împăturit-o şi a lăsat-o pe scaunul de alături (gestul poate fi observat pe înregistrările conferinţei de presă)

În aceste condiţii stau şi mă întreb dacă nu cumva Mădălin Mihailovici a fost extrem de diabolic şi s-a folosit de brandul Marius Stan pentru a-şi face ieşirea de la club....Nu de alta, dar prea a apărut rapid comunicatul oficial de presă şi zvonurile că Veolia va merge să finanţeze FC Botoşani. Acum şi cu Botoşaniul ăsta...la Ploieşti, Veolia finanţa echipa şi cu ajutorul ploieştenilor care îşi plătesc lună de lună facturile de apă caldă şi de încălzire. Oare Veolia se pregăteşte să încălzească şi Botoşaniul sau asistăm la o cacialma? Nu de alta, dar Petrolul este un brand de top în România, iar Mihailovici se putea orienta spre un brand la fel de important ca să îi oftice pe suporterii obraznici ai Lupilor Galbeni.

Oricum, părăsirea conferinţei de către afacerist a părut asemenea certurilor dintre doi copii mici, iar cel care se supără îşi i-a jucăriile şi pleacă (în această situaţie jucăriile fiind banii pe care Mădălin Mihailovici tocmai anunţase că îi va da Petrolului şi pentru noul sezon, deci este clar că finanţarea era deja aprobată de francezi).

Aş mai avea multe de scris despre ieşirea CEO-ul Veolia, însă articolul vorbeşte şi despre plusurile omului de afaceri.

Venirea Veoliei la Ploieşti au însemnat condiţii de fotbal la care echipe din Liga 1 nu prea visează.

Fotbaliştii Petrolului au avut psiholog încă de când echipa era în Liga a 3 a, preparator fizic permanent şi acces la condiţii de antrenament demne de o echipă de top (antrenamente tactice, vizionări video ale adversarilor, etc)

Spre exemplu, suporterii Petrolului probabil că nu ştiu faptul că deşi echipa s-a clasat pe locul 4 în clasamentul Ligii a 2 a, toată lumea din club (fotbalişti,antrenori,staff tehnic, etc) a primit pe card primele de obiectiv ca şi când s-ar fi clasat pe loc promovabil.

Apoi, "genialii" fotbalişti ai Petrolului începuseră pe finalul campionatului să protesteze pentru condiţiile de top oferite.

Spre exemplu, au declarat că nu mai vor deplasări cu avionul că doresc să meargă cu autocarul ca să...mai joace o tablă, un rummy, să se mai distreze şi ei. Sau, au declarat că s-au săturat de somon şi muschi de vită şi vor şi ei mâncare...normală! Nici camerele de hotel nu prea au fost pe placul fotbaliştilor şi asta pentru că Petrolul a avut parte de rezervări la hoteluri excelente. Aşa că jucătorii s-au declarat nemulţumiţi de confortul camerelor sau de faptul că erau cazaţi câte doi în cameră...Nu trebuie să uităm nici de autocarul la scară cumpărat şi branduit de Veolia special pentru Petrolul.

Cu alte cuvinte, fotbaliştii şi stafful Petrolului au avut toate condiţiile pentru a face performanţă, doar că la echipă au fost aduşi jucători care nu au înţeles niciodată ce înseamnă acest brand şi care au prefera să îşi încaseze bănuţii, dar să nu pună suflet în ceea ce aveau de făcut.

Acum incertidudinea domneşte la club. Suporterii anunţă că încep să caute sponsori pentru a începe noul sezon... Doar că sponsorii aceştia nu prea mai sunt interesaţi de fotbal şi nici nu vor dori să se asocieze cu oameni recalcitranţi care dărâmă efectiv stadionul la un eşec al echipei iubite.

Dar cine ştie...poate că noapte e un sfetnic bun şi în zilele următoare se vor băga săbiile în teacă şi Marius Stan va avea ocazia să demonstreze şi la Ploieşti de ce este considerat cel mai bun preşedinte de club din România!






 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro