Vineri, 26 aprilie 2024 - 6:47:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Primarul Volosevici pune pumnul în gura presei! Ameninţări la adresa jurnaliştilor care nu stau în genunchi în faţa edilului!


5 iulie 2022

Primarul Andrei Volosevici se consideră (probabil) stăpânul Ploieştiului. Şi ca orice stăpân veritabil are pretenţia ca supuşii să stea în genunchi în faţa domniei sale. Din păcate, zvonurile că liberalul Andrei Volosevici a cam pierdut legătura cu pământul şi se consideră mult desupra muritorilor de rând sunt mai mult decât reale. 

Şi am simţit infatuarea domniei sale într-un schimb de sms-uri purtat în urma publicării în Jurnalul Prahovean a articolului: FOTO DOCUMENT! Volosevici a falimentat Ploieştiul! Veolia solicită jumătate din bugetul anual al municipiului! Care este suma uriaşă pe care o solicită Primăriei!

Articolul este bazat pe documente care ar trebui să fie publice, documente care dezvăluie pretenţiile Veolia Energie Prahova în urma rezilierii contractului de furnizare a energiei termice în municipiul reşedinţă de judeţ. 

În mod normal, dacă ar fi fost nemulţumit de articolul meu şi dacă edilul Ploieştiului ar fi avut un alt punct de vedere, avea posibilitatea de a trimite un drept la replică, în care să argumenteze poziţia domniei sale. Nu a făcut acest lucru şi a preferat să mă ameninţe cu o acţiune în instanţă, sperând probabil că ameninţările vor duce la dispariţia articolului. Dar ce să vezi. Articolul este în continuare public, fiind citit de foarte mulţi ploieşteni care nu înţeleg de ce trebuie să suporte din taxele şi impozitele lor rezilierea înainte de termen a contractului dintre Municipiul Ploieşti şi Veolia Energie Prahova. 

Publicăm atât schimbul de sms-uri cu Andrei Volosevici, dar şi documentul pentru care primarul a luat foc, sperând probabil că nu va fi făcut public niciodată.

Aşteptăm în continuare punctul de vedere al domniei sale în legătură cu solicitările Veoliei. 










 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro