Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:43:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tinereţe versus bătrâneţe! Viitorul Ceptura- Prahova Ploieşti, meciul care a finalizat clasamentul Ligii C, seria Mizil!


15 iunie 2019

Ultimul meci al Ligii C, Seria Mizil, a fost cel dintre Viitorul Ceptura şi Prahova Ploieşti, o partidă între două echipe total diferite. Dacă echipa campioană Ceptura a câştigat primul loc cu un lot de jucători extrem de valoroşi, experimentaţi, cu multe meciuri jucate în Liga A, cu vârste de peste 40 de ani (în lot sunt şi jucători de 48-51 de ani!), Prahova Ploieşti a demonstrat că se poate face fotbal cu copiii de 17, 18,20 de ani, lipsiţi de experienţă, dar ambiţioşi şi dornici de a produce surprize.

Prima repriză a fost dominată categoric de gazde. Mult mai experimentaţi, cei de la Ceptura conduceau la pauză cu 1-0, după numeroase ocazii de ambele părţi şi ratări monumentale din zona careului de 6 metri.



Repriza a doua a demonstrat că vârsta îşi spune cuvântul, iar probabil şi datorită caniculei, gazdele au pierdut din putere, iar în minutul 50, Prahova reuşeşte egalarea . Golul victoriei şi al promovării în Liga B a venit târziu în minutul 85, când nimeni nu prea mai spera într-o minune.

Finalul partidei a fost unul extrem de tensionat, Prahova Ploieşti având nevoie doar de victorie pentru a promova. Scorul final 1-2 le-a adus elevilor lui Adrian Teodorescu şi Daniel Nedelcu (supravegheaţi şi încurajaţi de primarul Marin Voicu) bucuria promovării în Liga B.

La finalul meciului, ambele echipe au fost premiate pentru modul în care au luptat în campionat, premierea fiind făcută de Titi Negoiţă, vicepreşedintele AJF Prahova.



Nu putem să nu remarcăm că seria Mizil a demonstrat că echipele private pot face legea în campionat, iar banii privaţi pot pune la colţ echipele finanţate cu bani publici de către primării. Atât Viitorul Ceptura, cât şi Prahova Ploieşti sunt două echipe private, nou înfiinţate,  nefinanţate din bani publici care au demonstrat că pot pune la punct orice echipă a unei primării din judeţ.



 
 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro