Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:50:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


IMORAL! Seful Poliţiei Locale Ploiesti si-a recuperat permisul reţinut de poliţisti după ce a fost prins de radar!


2 februarie 2023

Tupeul nu cunoaste limite la Ploiesti! Luni dimineaţă, poliţistii rutieri i-au reţinut permisul de conducere lui Cătălin Albu, directorul interimar al Poliţiei Locale Ploiesti, nas al primarului Andrei Volosevici si sot al Simonei Albu, city managerul municipiului. Albu fusese surprins de aparatele RADAR in timp ce conducea masina proprie cu viteza de 120 de km/h in localitatea prahoveană Bucov. Probabil se grăbea spre serviciu, dar argumentele sale nu au fost ascultate de poliţistii rutieri (pe care ii felicităm pentru imparţialitate), iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Intr-o ţară normală, seful Poliţiei Locale (adică cel care veghează la respectarea legilor in Ploiesti) ar fi demisionat, jenat că a incălcat Codul Rutier (adică una dintre legile de bază ale ţării asteia). Cătălin Albu nu a fost sub nicio formă deranjat de incident, ba mai mult, ajutat de soţia juristă, a depus o contestaţie la decizia Poliţiei Rutiere. (Suntem curiosi ce a scris in contestaţie, că doar nu poţi nega imaginile inregistrate de Radar!) 

Asa se face, că după depunerea contestaţiei, smecherul Albu si-a recuperat permisul de conducere de la Poliţie. Iar odată documentul recuperat, Cătălin Albu s-a urcat mândru la volan si a plecat cu viteză, probabil, spre casă!

Că asa funcţionează România! Unii sunt mai smecheri decât alţii si ii sfidează pe muritorii de rând care respectă legislaţia. 




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro