Marţi, 19 martie 2024 - 6:03:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Weekend plin pentru micii fotbalişti de la CSM Ploieşti!


27 ianuarie 2020

Lacrimi! Tristeţe! Supărare! Aşa a fost weekendul pentru micii fotbalişti de la CSM Ploieşti. Dar chiar şi supăraţii, copiii au demonstrat că vor mai mult şi că pentru ei fotbalul nu este doar un sport, ci este pasiune!

Grupele antrenate de Valeriu Aristan şi Bogdan State au avut programate meciuri amicale pe terenul din Parcul Municipal Vest, ar micuţii antrenaţi de Lucian Catinca au participat la turneul Stelele Viitorului de la Bucureşti.

Trupa lui Valeriu Aristan (copii născuţi în 2009-2010) au susţinut un amical cu FCSB, micuţii reuşind un scor de 4-5. Copiii au demonstrat că nu se tem de numele adversarului şi că nici nu se lasă impresionaţi de condiţiile materiale afişate de aceştia (autocar personalizat, treninguri şi geci de prezentare, etc.). Au jucat de la egal la egal cu micii fotbalişti de la FCSB, adversarii reuşind golul victoriei spre finalul partidei. În schimb, grupa lui Bogdan State a primi o lecţie usturătoare de fotbal de la copii de la Petrosport, antrenaţi de Iulian Cojocaru.



Locul 6 la turneul Stelele Viitorului!.

Copiii lui Lucian Catinca au reuşit clasarea pe locul 6 la Turneul Stelele Viitorului de la Bucureşti, turneu la care au participat 14 echipe. Micuţii au digerat greu înfrangerea din meciul pentru locurile 5-6, finalul partidei găsindu-i în lacrimi de supărare.

Excelent pedagog, Lucian Catinca şi-a luat elevii pe margine şi le-a explicat la cald unde au greşit şi ce ar fi trebuit să facă în teren pentru a nu pierde partida.

Copiii au fost însoţiţi la Bucureşti şi de Adrian Teodorescu, şeful secţiei fotbal de la CSM Ploieşti, dar şi de Gigă Mârzea, antrenorul cu portarii al clubului, nepotul acestuia Vlad, fiind unul dintre portarii grupei antrenate de Lucian Catinca.













 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro