Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:32:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Opriţi miniciunile la CSM Ploieşti! Noul director visează la sute de mii de euro de la FRF pentru stadion!


2 februarie 2021




Un pisicuţ paralel cu tot ceea ce înseamnă sport, administrarea bazelor sportive sau chestiuni legate de bani publici! 

Aşa s-a prezentat proaspătul nou director al CSM Ploieşti la emisiunea Neconvenţional de la Ploieşti TV. 

Şi din nou, am avut parte de declaraţii uimitoare: "Mă consult cu Vivi în tot ceea ce priveşte administrarea clubului", "FRF ne va da 800.000 de euro pentru modernizarea stadionului Ilie Oană" (Domnu' director, aveţi idee unde este sediul FRF sau vă bazaţi pe minciunile antrenorului Vivi Răchită? Nu de alta, dar FRF trece prin momente dificile, cauzate de pandemie şi nici nu are în obiectivul de activitate construirea sau renovarea stadioanelor. Asta este treaba autorităţilor locale, iar Federaţia de Fotbal plăteşte taxe şi face diverse sponsorizări (mingii, plase pentru porţi, echipament sportiv, etc) celor implicaţi în organizarea meciurilor! )

Toată emisiunea a fost un fel de demonstraţie a faptului că fostul consilier Constantin Grigore a ajuns la CSM Ploieşti doar pentru a încasa un salariu frumuşel, iar tot ceea ce înseamnă administrarea clubului, cheltuirea banilor sau relaţiile cu terţi cad în sarcina multivalentului antrenor Valeriu Răchită

Oare oraşul acesta chiar nu mai are autorităţi competente în oprirea golăniei de la CSM Ploieşti? Chiar este nevoie să vedem sfidarea unui personaj angajat ilegal la CSM Ploieşti, fără a avea nici măcar studii necesare ocupării unui job de, să zicem, şofer sau paznic?


PS.  Domnule director al CSM Ploieşti, (ne adresăm directorului oficial!), dacă tot aţi promis o relaţie mai deschisă cu mass media şi v-aţi lăudat că lucraţi la îmbunăţirea imaginii clubului, poate vă faceţi timp să trimiteţi răspunsurile solicitărilor în baza legii 544 trimise de cotidianul Stiri Actuale încă de la finalul anului 2020! Faptul că răspunsurile nu ne sunt furnizate, conform transparenţei în administraţia publică, demonstrează că informaţiile publicate de noi sunt corecte, iar la CSM Ploieşti legile în vigoare sunt încălcate într-o demonstraţie de golănie, pe care nimeni nu şi-a permis-o vreodată!  


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro