Marţi, 19 martie 2024 - 6:44:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Fotbalul pentru copii are viitor în Prahova! Selecţionatele judeţului pentru copii şi juniori, pregătite de competiţii!


23 mai 2022

 

Sute de copii au participat în weekend pe terenurile de la Parcul Municipal Vest la o selecţie organizată de Federaţia Română de Fotbal şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal pentru echipele care vor participa în campionatele interjudeţene U9, U10 şi U11. Prahovenii vor avea primul meci cu Dâmboviţa. 

Invitaţiile de participare au fost trimise pe mailul tuturor cluburilor care au activitate de copii şi juniori din judeţ, de către reprezentanţii AJF Prahova. Majoritatea cluburilor au răspuns prezent, dând astfel o şansă copiilor. Singurele cluburi absente de la selecţie au fost CSM Ploieşti, Şcoala Toader şi Viking Ploieşti. 

Printre cei prezenţi am remarcat copii de la Petrolul Ploieşti, Şoimii Ciorani, Prahova Ploieşti, Petrosport, HM Câmpina, Băicoi sau Savi Sport.

Judeţul Prahova domină de mai bine de cinci ani competiţiile interjudeţene de la U9, U10 şi U 11 şi asta se datorează şi selecţiei transparente şi corecte făcute de referentul zonal Iulian Cojocaru, împreună cu membri Comisiei Tehnice de la AJF Prahova, condus de Valentin Sinescu. 

Copiii selecţionaţi în weekend au început pregătirile pentru întâlnirea cu echipele din Dâmboviţa, meciurile urmând a avea loc în maxim 10 zile. 







 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro