Duminică, 28 aprilie 2024 - 3:18:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Final de campionat cu victorie pentru Prahova Ploieşti!


10 iunie 2019



FC Prahova Ploieşti a reuşit un parcurs impecabil în returul campionatului din Liga C, Seria Mizil. Echipa patronată de Adrian Teodorescu a terminat meciurile de acasă (pe stadionul de la Ciorani) cu o victorie frumoasă cu scorul de 4-2 împotriva echipei Progresul Coslegi.

Pe o căldură insuportabilă, ambele echipe au oferit celor aproximativ 400 de spectatori un spectacol frumos cu goluri multe şi nenumărate ocazii, aplaudate frenetic de suporteri.

Dar cel mai înfocat suporter al echipei care duce mai departe cel mai vechi brand din fotbalul prahovean a fost Marin Voicu, primarul comunei Ciorani, care nu a ezitat să îi certe pe jucătorii din comună, atunci când aceştia greşeau vreo fază de joc.

După partida de sâmbătă, Prahova Ploieşti şi-a asigurat locul 4 în clasamentul seriei într-un campionat extrem de disputat.

Locul doi al seriei este ocupat în acest moment de Rapid Sălciile, care a reuşit o victorie senzaţională cu scorul de 7-2 cu Victoria Fântânele.

Liga C, seria Mizil s-a dovedit a fi una dintre cele mai disputate competiţii ale AJF Prahova, clasamentul schimbându-se permanent cu fiecare etapă disputată.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro