Marţi, 19 martie 2024 - 1:40:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV/ FOTO/ Ghinion: Jucător important al U Cluj, accidentat grav în timpul primului antrenament de la Ploieşti!


29 martie 2019



Delegaţia echipei U Cluj pentru meciul cu Petrolul a ajuns la Ploieşti încă de vineri dimineaţă. Universitarii s-au cazat într-un hotel din afara Ploieştiului şi au avut un prim antrenament, vineri după amiază, pe terenul Astrei.

Pentru a fi feriţi de ochii curioşilor sau ai eventualilor spioni, porţile stadionului Astra s-au închis, pentru prima oară după mult timp. Staff-ul de conducere a celor de la U Cluj a cerut ca nimeni să nu aibă acces pe stadion.



In ciuda acestor interdicţii, echipa Stiri Actuale a reuşit să obţină mai multe fotografii în exclusivitate de la pregatirea clujenilor, urmărind antrenamentul condus de Bogdan Lobonţ din tribunele stadionuli Astra.

Înţelegând dorinţa universitarilor de discreţie vom publica doar câteva fotografii, urmând să vă oferim mai multe amănunte despre deplasarea la Ploieşti, după meciul cu Petrolul.

Vă spunem doar că clujenii au avut parte şi de ghinion. Mijlocaşul Daniel Pîrvulescu s-a accidentat în timpul antrenamentului de la Ploieşti. Pîrvulescu, adus de clujeni de la Pandurii Tg Jiu, aflat într-o formă excelentă, s-a accidentat grav şi cel mai probabil nu va putea juca sâmbătă, în confruntrea cu Petrolul. La un duel pentru o minge cu Mircea Axente, piciorul drept a cedat. A fost scos de stafful medical de pe teren, imobilizându-i-se piciorul. A fost contactată o clinică medicală privată din Ploieşti pentru a i se face investigaţii imagistice lui Pîrvulescu Conform surselor Stiri Actuale, mijlocaşul ar putea avea o întindere de ligamente şi va fi indisponibil pentru partida cu Petrolul.

Rămâneţi pe Stiri Actuale pentru a afla noi informaţii din cantonamentul fotbalistilor de la U Cluj.




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro