Luni, 16 septembrie 2024 - 9:55:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ultimul weekend al verii, prilej de shopping de calitate la Happy Market


30 august 2024



Ultimul weekend calendaristic al verii aduce la Sinaia o noua ediţie a. Happy Market, festivalul de shopping si divertisment.

Ca de obicei, organizatorii au pregătit o mulţime de surprize, atât pentru localnici, cât si pentru turistii care se anunţă a veni în număr mare pe Valea Prahovei, mai ales că la mare vremea s-a stricat.

Pe producătorii care vin în Happy Market îi găsiţi între orele 10.00 - 20.00, pe Bulevardul Carol I, "de la Primărie în jos".

Doritorii de bunătăţi pot găsi: brânzeturi de la stânele din Bistriţa, cum doar nea Tudor poate aduce (vă spunem că nea Tudor are si o slănină afumată senzaţională!), preparate din carne de vânat, pâinea coaptă pe vatră cu jar a devenit deja o tradiţie la Happy Market, baclavalele de la Sorana Dolce Art,  dulciuri fără zahăr,  vinuri din podgoriile Vrancei, dulceţuri, murături si tot felul de conserve minunate, miere naturală, ceaiuri si tincturi naturiste, dar si fructele de Voinesti cu gustul ca în copilărie.

De la Happy Market nu lipsesc niciodată produsele din lavandă de la LavandaPlant, extrem de apreciate, decoraţiunile din lemn, jucăriile 3D, bijuteriile handmade, ceramica pictată manual, tablourile si tot felul de accesorii unicat. Aveţi si haine pictate si ii tradiţionale, dar si multe alte accesorii handmade care vor putea fi purtate în noul an scolar, fie că sunteti profesor sau elev.

Fiind un festival de shopping si divertisment, veţi găsi la Happy Market si spectacole de magie, muzică, baloane colorate, dar si pe mascota ursuleţ Happy Market.  

Si pentru că amintirile frumoase trebuie imortalizate, există la această ediţie cinci colţuri foto.  Nu putem uita nici de Tombola Happy Market, devenită deja o tradiţie extrem de apreciată de cumpărători.

Iar cel mai important aspect este  este că toţi comercianţii de la Happy Market sunt producători români autentici, care vin la Sinaia cu tot ce au mai bun, iar aici nu veţi găsi niciodată kich-urile chinezesti ca în alte târguri...

Vestea bună este că pe cei de la Happy Market îi găsiţi si în weekendul următor la Sinaia (6-8 septembrie), iar dacă aţi ratat ceva sau dacă v-ati terminat deja proviziile vă puteţi reface stocul rapid. 








 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro