Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:35:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fundaţia Alexandrion, alături de copiii care fac fotbal în cadrul clubului Prahova Ploieşti


15 aprilie 2022

 

O sponsorizare a Fundaţiei Alexandrion a adus bucurie copiilor din FIlipeşti de Pădure, care deprind tainele fotbalului în cadrul clubului Prahova Ploieşti.  Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti, a demarat un proiect nou, menit să ducă fotbalul pentru copii şi juniori în localităţile din mediul rural. La Filipeşti de Pădure peste 150 de copii (fete şi băieţi) au venit pentru a învăţa să joace fotbal. Alături de copii au venit reprezentanţii Fundaţiei Alexandrion care a oferit o sponsorizare generoasă constând în mingii pentru antrenament, sponsorizare care i-a bucurat pe micuţii fotbalişti.

"Fundaţia Alexandrion este un partener extraordinar pentru orice sportiv. Copiii din Filipeşti de Pădure au fost încântaţi de noile mingii şi promit că vor face performanţă în fotbal. Din păcate, pandemia i-a îndepărtat pe cei mici de mişcare, de sport. Am demarat un proiect amplu, care va aduce fotbalul pentru copii în mediul rural. Vreau ca orice copil să aibă şansa să înveţe fotbal, să înveţe regulamentele fotbalului, schemele de joc. De fapt, îmi doresc ca micuţii să lase pentru câteva ore telefoanele mobile şi tabletele şi să vină să alerge, să facă mişcare. Am găsit la Filipeşti de Pădure foarte mulţi băieţi şi fete dornici de mişcare, dar şi o echipă a administraţiei locale (Consiliul Local şi primarul Ciprian Morărescu)pentru care copiii contează.", ne-a spus Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti.

Prahova Ploieşti, cel mai vechi brand din fotbalul prahovean, a organizat grupe de iniţiere în fotbal în mai multe localităţi din judeţ. Dar cei mai mulţi copiii iubitori de fotbal sunt la Filipeşti de Pădure. De vârste diferite, împărţiţi în mai multe grupe, copii se antrenază pe stadionul Metalul din Filipeşti de Pădure. În cadrul grupelor de fotbal de la Filipeşti de Pădure activează şi şapte copii ucrainieni, refugiaţi din calea războiului în comuna prahoveană.







 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro