Joi, 13 iunie 2024 - 5:30:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO VIDEO/ Ziua Naţională a României sărbătorită de un grup de prahoveni la Petra în Iordania!


1 decembrie 2019

Mândria de a fi român este simţită de 1 decembrie în orice colţ al acestei lumi. Românii s-au obişnuit să îşi pună în bagaje, întotdeauna când pleacă la drum lung, un colţ de tricolor, iar doamnele nu pleacă fără tradiţionala ie.

De 1 decembrie, un grup de prahoveni au sărbătorit Ziua Naţională a României la Petra în Iordania. Prahovenii, printre care s-a aflat şi Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele, au dansat Hora Unirii la intrarea în cetatea Petra şi au cântat Deşteaptă-te române. Toţi au fost îmbrăcaţi cu costume populare, iar bucuria lor a stârnit admiraţia altor turişti

"În acest an am sărbătorit Ziua Naţională departe de ţară. Suntem în concediu în Iordania alături de mai mulţi prieteni şi nu puteam lăsa să treacă oricum Ziua Naţională a României. Chiar dacă nu suntem acasă avem cum noi tricolorul şi costumele populare, iar horă ca a noastră nu am văzut niciodată în Iordania", ne-a povestit Vasile Diaconu.

Primarul comunei Măgurele este recunoscut pentru dragostea sa de ţară. În urmă cu doi ani, a confecţionat cel mai lung tricolor din Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro