Joi, 28 martie 2024 - 4:09:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adevăratul preşedinte al Petrolului! Marius Stan sau Tavi Grigore?


22 iulie 2019

Venirea lui Marius Stan în funcţia de preşedinte al Petrolului părea o gură de oxigen şi era singura şansă ca echipa Lupilor Galbeni să devină una cu adevărat profesionistă pe măsura finanţării de la Veolia.

Din păcate, situaţia este una demnă de....filmele SF....

Uitându-ne cu atenţie la interviul acordat de vicepreşedintele Tavi Grigore pentru ProSport, am constatat că în timp ce Marius Stan e cu echipa în cantonament în Turcia, căutând cea mai bună soluţie pentru lotul care va începe noul sezon, veşnicul vice face pe adevăratul preşedinte vorbind în numele clubului şi având declaraţii care îi contrazic şi pe Marius Stan, dar şi pe antrenorul Flavius Stoican

Prezent la tragerea de sorţi a programului Ligii a 2 a, antrenorul-vicepreşedinte s-a transformat în supremul şef al clubului şi a acordat un interviu amplu, spulberând visurile suporterilor care îl aşteptau pe stadionul Ilie Oană pe unul dintre cei mai iubiţi jucători de la Petrolul: Filipe Teixeira.

Cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, preşedintele Marius Stan anunţa  într-o emisiune la o televiziune locală că în proporţie de 99%  Teixeira se reîntoarce la Petrolul, singura incertitudine fiind dorinţa portughezului de a mai continua fotbalul, jucătorul gândindu-se la retragere.

În schimb, Tavi Grigore susţine că ...nici nu se pune problema ca Filipe Teixeira să vină la Petrolul, discuţiile fiind mult mai vechi şi nemaifiind de actualitate....

Studiind ambele declaraţii, avem o singură întrebare: CINE MINTE? Stan sau Grigore? Se discută cu Teixeira, aşa cum a spus Stan sau portughezul nu are loc la Petrolul? (că doar nu e la fel de bun ca grecul Kozoronys, cel adus personal de Tavi Grigore la Petrolul în returul trecut....)

Poate că întoarcerea lui Marius Stan la club va aduce puţină ordine şi rigoare în activitatea echipei. Nu de alta, dar (încă) vicepreşedintele nu se poate obişnui cu ideea că are un şef ierarhic, mult mai experimentat în ale fotbalului, iar el este un simplu...executant.

Poate că cel care nu spune adevărul în legătură cu Filipe Teixeira ar trebui să demisioneze, recunoscând public că a dezinformat.

Oricum...staţi liniştiţi....dacă eroarea este a lui Tavi Grigore, în proporţie de 121% nu va pleca! Este angajatul pe viaţă al clubului, iar singurul lui atu este acelaşi că se autointituleaza mare glorie petrolistă.

Ciudată această abordare, pentru că dacă ne uităm în ograda cluburilor cu adevărat profesioniste, glorie înseamnă altceva....Întrebăm totuşi...dacă Tavi Grigore e o ...legendă, atunci Mihai Mocanu şi Ilie Oană ce mai sunt?

 

                 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro