Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:14:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La unison pentru ploieşteni


9 februarie 2016

Unitatea primează pentru a duce la bun sfârşit ceea ce ne propunem.

Chiar dacă adversarii politici încearcă să inducă prin diverse terţe persoane şi tertipuri faptul că sunt tensiuni în sânul unei entităţi politice, aceasta trebuie să îşi menţină echilibrul prin unitate şi devotament faţă de alegători, dezminţind astfel orice acuză.

Nu există căsnicie aromonioasă care să nu treacă prin dificultăţi, dar organism politic sau de oricare altă natură, compus din mai multe persoane cu personalităţi, medii sociale şi profesii diferite? Nici nu încape discuţie de perfecţiune întruchipată sau muncă fără greşeală. Important este ca rezultatul unor acţiuni propuse să fie unul scontat.

Diversiunile de doi lei nu prind şi nu te afectează dacă nu crezi în ele şi dacă te unesc de ceilalţi legături trainice, amintiri şi poveşti scrise împreună cu ei.

Adversarii caută vulnerabilitate şi, odată cu intrarea într-un nou ciclu electoral, aceştia îşi pregătesc terenul asemeni unei partide de pescuit, unde aruncă mai întâi momeala. Cu atât mai mult dacă trendul popular de simpatie este unul favorabil pentru aceştia, se vor ghida după principiul "dezbină şi condu".

Trebuie să primeze grija faţă de ploieşteni, iar interesele politice trebuie să pălească în detrimentul acestora.

Mulţi nu înţeleg importanţa continuităţii şi cer schimbarea, fără ca aceasta să fie justificată sau benefică.

Trebuie să gândim raţional şi să nu mai fim sentimentali. Cine a îndatorat Ploieştiul şi cine a vrut să-l modernizeze, aducând cei mai mulţi bani europeni?

Am văzut cu toţii cum nepăsarea şi interesele ascunse ale unor persoane, care au vrut ca în anul 2015 să pună mâna pe primărie ,au tergiversat desfăşurarea lucrărilor, creând la Ploieşti o situaţie delicată.

Cine trage astăzi ponoasele? Le trage un om, tată şi soţ. Un om care şi-a asumat întreaga răspundere, neglijându-şi până şi familia. Un om căruia zorii dimineţii îi conduc paşii la primăria din care nu mai iese până după apusul soarelui, târziu în noapte, când brăzdează oraşul pentru a verifica pe şantiere evoluţia lucrărilor.

Acesta nu este singur pentru că a coagulat în jurul său o echipă unită, formată din oameni simpli, dar curajoşi şi competenţi. Această echipă nu foloseşte responsabilităţile şi realizările în scopuri electorale ci slujeşte interesele ploieştenilor, cu devotament.

Se pare că, la Ploieşti, în consiliul local, doar consilierii social democraţi au înţeles că actul de reformă administrativă trebuie să aibă loc în fapt, adoptând astfel o atitudine fermă faţă de combaterea ineficienţei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro