Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:23:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine este şoferul care a intrat cu maşina în poarta Ambasadei Rusiei la Bucureşti


6 aprilie 2022



Bogdan Draghici, şeful Asociaţiei TATA, acuzat de corupere de minori, este şoferul decedat după ce a intrat cu maşina în poarta Ambasadei Rusiei la Bucureşti.

Un autovehicul a intrat în porţile ambasadei Rusiei la Bucureşti, miercuri dimineaţă. Maşina a luat foc, iar şoferul a murit.

"În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism", anunţă Poliţia Capitalei.

Sunt luate în calcul varianta unui accident, dar şi a unui act intenţionat, dat fiind că un incendiu puternic a izbucnit imediat după ce jandarmii l-au somat pe şofer să coboare din maşină, potrivit surselor G4Media.

Şoferul a murit şi a fost nevoie de intervenţia pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism. Au fost aplicate restricţii rutiere pe şoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a acest eveniment.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro