Duminică, 28 aprilie 2024 - 3:01:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EduFit susţine comunitatea copiilor din Prahova afectaţi de migraţia părinţilor în străinătate!


9 octombrie 2023

Implicarea, Motivaţia şi Empatia sunt coordonatele reuşitei oricărui proiect. Atunci când vrei să construieşti o lume mai bună, o lume în care fiecare copil să se simtă acasă si să se bucure de familia sa întregită, dăruieşti parte din ceea ce eşti tu! Aşa s-a întâmplat in cadrul proiectui EduFit. O echipă de oameni motivaţi şi mai ales cu un suflet deosebit a reuşit să construiască o mare şi adevărată familie pentru copiii şi părinţii din Prahova, afectaţi de migraţia părinţilor la muncă în stăinătate.

Orice provocare sau încercare ne aduce mai aproape!

Copiii lăsaţi în urmă de părinţii plecaţi la muncă în străinătate deşi provin din diferite comunităti sau şcoli au reuşit să construiască o singură comunitate, o comunitate a copiilor care ştiu că ACASĂ însemnă acel loc în care se simt iubiţi, valorizaţi, încurajaţi şi în sigutanţă!

Pentru aceşti copii minunaţi dar şi pentru părinţii lor,  EduFit a devenit ACASĂ! Suntem încrezători. Suntem Împreună. Suntem motivaţi!



Marea familie EduFit cuprinde copii din Valenii de Munte, Corlăteşti, Poenari, Ploieşti, Nedelea, Gornet, Izvoarele, Câmpina, Poiana Câmpina, Surani, Mizil, Filipeştii de Tâtg, Zamfira, Dumbrava, Plopeni, TĂriceni, Ariceştii Rahtivani, Măgurele, Ceraşu, Teişani, Gura Vitioarei, Cocorăştii Colţ şi Dârvari.

Nu voi ezita nicio clipă să mă implic în orice demers care să aducă un stop de bine şi de iubire în viaţa unui copil! Cu toţii suntem copiii unor părinţi, cu toţii avem copii, cu toţii ne dorim să trăim în mijlocul unei familii întregite! Claudia Iliescu – director Scoala Măgurele

Mulţumesc tuturor celor care au crezut în noi şi care au făcut posibil acest proiect, dar mai ales vă mulţumesc pentru că aţi reusit să readuceţi zâmbetul pe chipul acestor copii!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro