Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:28:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Edilii prahoveni în selecţionata primarilor din România, la meciul cu Republica Moldova


25 octombrie 2021

Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele, preşedinte al ACOR Prahova, Sergiu Constanda, primarul comunei Poiana Câmpina, şi Ionuţ Toma, primarul comunei Drăgăneşti, au făcut parte din selecţionata edililor din România la meciul de fotbal cu naţionala similară a Republicii Moldova.

Meciul de fotbal a fost găzduit de oraşul Ungheni şi a fost câştigat de primarii români cu scorul de 3 la 1. 

"A fost un meci al colaborării, al fraţilor. A fost un schimb de experienţă sportiv, dar în acelaşi timp administrativ în care nu a contat rezultatul. Suntem în primul rând fraţi şi avem foarte multe de împărtăşit, iar în acest mod, am găsit şi modalităţi de a ne împrietenii şi de a stabili noi acorduri de cooperare şi chiar noi înfrăţiri între localităţile din România şi din Moldova", ne-a declarat Vasile Diaconu, cel care a preluat, în această vară, conducerea ACOR Prahova. 

Din selecţionata României a făcut parte şi Gabi Mureşan, fost component al echipei naţionale de fotbal a României, în prezent primar al comunei Apold. Participanţii au ţinut să îi mulţumească primarului oraşului Ungheni, Victor Prodan,(care a fost şi căpitan al echipei), dar şi iniţiatorului competiţiei, Dumitru Chelariu, primarul comunei botoşănene Pomârla

Filiala Judeţeană Prahova a Asociaţiei Comunelor din România încearcă să se dezvolte permanent,  primarii din organizaţie stabilind noi teme de discuţie şi noi modalităţi prin care să demareze proiecte menite să dezvolte localităţile pe care le conduc. 

 







 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro