Marţi, 16 aprilie 2024 - 4:26:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cadou magic cu aromă de sărbători: Lace Magazine nr 11! Despre Artă la rang de... ARTĂ


4 ianuarie 2024Agitaţia sărbătorilor m-a făcut să nu vă povestesc despre noul număr al revistei Lace Magazine si nici despre senzaţionala lansare, un eveniment cum doar Loredana Marin putea pune la cale. 

După Cerasu, Ploiesti sau Breaza, noua lansare a găsit un alt decor de poveste: Casa Domnească din Brebu a fost locaţia perfectă pentru un eveniment care a avut în centrul lui ARTA, sub orice formă a ei. 

Acum când scriu deja am terminat de citit revista şi nu pot să spun care articol mi-a plăcut mai multe. Pentru că toate sunt deosebite! 

Dar recunosc, povestea familiei de artişti Dumitriu m-a fascinat. E drept că ....dintr-o altă viaţă îl cunoasteam pe Alfred Dumitriu si mereu am admitrat sculpturile lui. Stiam că şi fiul, dar şi fratele împărtăşesc aceasi pasiune, dar Iraida Florea a surprins altfel talentul unei familii deosebite. Dar dacă v-as spune mai mult, nu aţi mai căuta revista...

Aşadar, înainte de Crăciun, Loredana Marin a invitat prietenii Lace Magazine la o lansare de poveste. Prilej pentru a vedea Brebu, cu un târg de Crăciun micuţ şi cochet, cu urme ale istoriei foarte bine păstrate, o zonă care merită vizitată oricând, în orice moment al anului. 

Iar pentru a vedea puţin din energia pe care Loredana o răspândeşte public doar câteva fotografii de la lansare. 


PS. Mulţumesc, Loredana pentru că  ai apărut în viaţa mea şi mi-ai arătat că se poate şi altfel! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro