Joi, 18 aprilie 2024 - 7:18:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Condiţii incredibile pentru viitoarea licitaţie a mărcilor Petrolul! Se pregăteşte Primăria Ploieşti pentru a ceda mărcile către CSM Ploieşti?


7 iunie 2021

Condiţii incredibile pentru viitoarea licitaţie a mărcilor Petrolului, mărci deţinute de Primăria Ploieşti! Consilierii locali se vor întâlni, luni după amiază, pentru a discuta viitoarele condiţii pentru atribuirea mărcilor.

Caietul de sarcini cuprinde tot felul de condiţii, nemaiîntâlnite într-o licitaţie a unei autorităţi publice! Şi vorbim aici despre condiţii discriminatorii, care vor putea fi contestate în instanţele de judecată.

Spre exemplu, aflăm că la licitaţie poate participa ...orice structură care deţine un CIS (Certidicat de Identitate Sportivă) cu ramura fotbal. Doar că, este impusă obligaţia ca viitorul câştigător al licitaţiei să promoveze în maxim doi ani în Liga 1. Cu alte cuvinte este limitată participarea la lictaţie pentru echipele din Liga a 2 a. Echipele din Liga a 4 a nu pot ajunge în doi ani în Liga 1, iar cele din Liga 1 sunt în aceeaşi situaţie. Deci din start procedura de licitaţie este discriminatorie.  Spre exemplu, Daniel Chiriţă care a cărui echipă a jucat până acum sub brandul de Petrolul 95 nu poate participa la licitaţie deoarece joacă în Liga a 4 a....

Vorbim apoi despre o garanţie de participare la licitaţie de 100.000 de lei (20.000 de euro!!!! ), garanţie care în situaţia câştigării licitaţiei nu se restituie, urmând a fi oprită în contul plăţii licenţelor. La această garanţie de mai adaugă taxa de participare de 6.000 de lei plus încă  1.000 de lei, contravaloarea documentaţiei de atribuire. Şi atenţie, pe lângă plata 

Mai mult, aflăm că mărcile nu vor fi atribuite doar în baza licitaţiei...ci...ATENŢIE! 

 

 

Cu alte cuvinte, degeaba licitez si ofer preţul cel mai mare. Dacă la licitaţie se înscrie (să presupunem) Ion Nicolae cu Astra şi demonstrează că are în conturi 5 milioane de euro, mărcile vor merge spre omul de afaceri.... Mai mult nu înţelegem ce înseamnă...condiţiile specifice impuse de natura bunului, dar probabil că vom afla în timpul şedinţei de Consiliu Locale, şedinţă care va începe la ora 14.00. Neclare sunt şi condiţiile prin care se va face departajarea între ofertanţi, dacă există oferte similare, iar interesant este faptul că după repetarea licitaţiei (în situaţia în care nu se prezintă două entităţi la licitaţie), mărcile rămân în patrimoniul Primăriei Ploieşti. 

Iar în acel moment, vom asista, cel mai probabil, la o situaţie contestată vehement de către suporteri, la cedarea mărcilor către CSM Ploieşti şi apariţia unei echipe, denumită cel mai probabil CSM Petrolul, echipă care va fi înscrisă în campionatul judeţean de fotbal. Iar cum regulamentele din fotbal spun că o echipă nou înfiinţată trebuie să se înscrie în eşalonul cel mai de jos, acesta este Liga C (Liga a 7 a!) 

Dar pănă atunci neclarităţile din caietul de sarcini şi lucrurile ciudate cuprinse în proiectul de hotărâre va duce, cel mai probabil, către...DNA!!! Nu de alta, dar se pare că asistăm la o acţiune din perioada colectivizării forţate....ne daţi locul de Liga a 2 a? Dacă nu îl luăm cu forţa! 





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro