Marţi, 19 martie 2024 - 7:08:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti revine pe stadionul din Ciorani pentru meciul cu AS Dârvari!


19 aprilie 2019



În turul campionatului singurul meci cu probleme pentru Prahova Ploieşti a fost cel cu AS Dârvari. A fost nevoie de intervenţia promptă a Poliţiei pentru ca scandalagii de la Dârvari să nu transforme meciul într-unul de box....Şi asta în timp ce angajaţii Poliţiei Locale Valea Călugărească asistau cu mâinile în sân la scandalul pornit de localnicii din Dârvari!

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17.00 Dârvariul vine pe "teritoriul" celor de la Prahova, adică pe stadionul din Ciorani.

Aici se va juca numai fotbal, iar dacă cineva are idei de...răzbunare va trebui să le pună în practică cu altă ocazie. La Ciorani se joacă doar fotbal şi nu sunt permise scandalurile, nici pe teren, dar nici în tribune.

Prahova Ploieşti este o echipă care nu agrează şi nu acceptă niciun fel de violenţă, militând permanent pentru un fotbal curat, fără incidente.

Alături de echipă va fi şi primarul Marin Voicu, reîntors recent dint-un pelerinaj la Jerusalim, care se asigură permanent că la Ciorani se face sport de calitate şi nu acceptă incidentele şi dezordinea de niciun fel.

Aşadar, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17.00, pe stadionul din Ciorani va avea loc meciul Prahova Ploieşti- AS Dârvari.

Partida va fi arbitrată la centru de Dan Andrei Ionuţ, asistat de Emil Ţene şi Cosmin Neacşu. Observatorul meciului este Laurenţiu Berciu.

Elevii lui Adrian Teodorescu şi Daniel Nedelcu sunt decişi să câştige acest meci şi promit spectatorilor un show sportiv de calitate!

Omul de fotbal Adrian Teodorescu a reînfiinţat echipa Prahova Ploieşti în luna august 2018, reuşind să aducă alături de el un lot de jucători foarte tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani.

Teodorescu revine în fotbal după un alt proiect de succes- Oţelul Larissa, demonstrând astfel că reuşeşte să facă fotbal la nivel profesionist la orice nivel.

Prahova Ploieşti a fost înfiinţată în 1915, sub conducerea lui J.Koppes, după desfiinţarea( redenumirea ) echipei United Ploieşti.

În chiar primul sezon, Prahova a câştigat Campionatul Naţional, iar după primul război mondial îşi reia activitatea alături de formaţiile bucureştene, participând la Campionatul Naţional în formula turneului final, cu campionatele de regiuni şi apoi de ligi, între anii 1919-1932. Performanţa sa majoră din această perioadă a fost câştigarea, în 1931, a campionatului Ligii de Sud, cu echipa formată din: Zaharescu, Barasch, N. Ionescu, Vasilescu, Müller, Dauché, Popescu, Obretcovici, Reingluber, Georgescu-Tarzan, I. Niculescu, Atanasiu. Din păcate pierde cu 2-3 în faţa lui U.D.R. Reşiţa şi ratează astfel şansa de a accede în semifinale.

Adrian Teodorescu este fost fundaş central la CSS Braşovia, FC Braşov, Poli Iaşi, Fortus Iaşi, Olimpia Rm. Sărat, Dunarea Galaţi, Gloria Buzău, Poiana Campina, Inter Sibiu, Mureşul Deva şi FC Gaszer (Ungaria),  Teodorescu este un personaj cunoscut în fotbal , acesta activând ca preşedinte la Dunărea Galaţi, Flacăra Moreni, Farul, Poiana Câmpina. În palmaresul lui Adrian Teodorescu sunt contabilizate peste 20 de promovări în diverse competiţii ale fotbalului prahovean.



 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro