Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:44:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incidente grave la meciul AS Dârvari- Prahova Ploieşti! Fotbalul a devenit ring de box!


7 octombrie 2018

Fotbalul a devenit ring de box şi asta transformă sportul cu balonul rotund într-unul urât. Frumuseţea fotbalului a pierit, astăzi, la Dârvari, la meciul echipei locale cu Prahova Ploieşti. O partidă de fotbal care se anunţa una interesantă a degenerat în bătaie, în momentul în care unul dintre jucătorii echipei gazde, la o fază de joc, l-a lovit pe mijlocaşul Mădălin Stoica, de la Prahova. Tânărul fotbalist l-a îmbrâncit pe adversar, iar portarul celor de la Dârvari a venit în fugă şi l-a lovit cu pumnul pe tânărul prahovean, care abia a împlinit 17 ani.

Decizia arbitrului de a acorda cartonaş roşu portarului bătăuş a degenerat într-un scandal uriaş, mai mulţi spectatori intrând în teren. Arbitrul a decis oprirea meciului pentru 5 minute pentru a se calma spiritele.

Nu putem să nu scriem despre lipsa de reacţie a poliţiştilor locali de la Valea Călugărească, care urmăreau impasibili incidentele, spunând că ei trebuie să intervină doar dacă e...vreun incident mai grav..."Ce e pe teren e problema arbitrilor"...Cu alte cuvinte, dar puştii de la Prahova Ploieşti ar fi fost snopiţi din bătaie, era problema arbitrului!!!! Totală lipsă de implicare, domnilor...gardieni publici (numele de poliţişti locali este prea mult pentru domniile voastre)!

A fost nevoie de apel la numărul de urgenţă 112 şi felicităm promptitudinea poliţiştilor adevăraţi de la Valea Călugărească, care au aplanat inclusiv dorinţa de ceartă a spectatorilor. De altfel, prezenţa poliţiştilor la meci a redus cheful de ceartă al localnicilor de la Dârvari, care au uitat rapid înjurăturile cu care îi..."alintaseră" pe oaspeţi la începutul meciului

Nu acelaşi lucru putem spune despre jucătorii celor de la Dârvari, care pe tot parcursul meciului au înjurat, scuipat şi îmbrâncit permanent puştii de la Prahova, semn că le lipsesc clar cei 7 ani de acasă... Nu credem că te poţi numi bărbat dacă scuibi un puşti de 16 ani şi-l îmbrânceşti. 

De altfel, teama de corecţiile fizice ale gazdelor s-a văzut pe parcursul meciului, Prahova Ploieşti piezând cu 2-1 meciul, care nu prea a fost unul de fotbal şi ar putea fi încadrat la o partidă de full-contact!!!

Fair-play-ul nu face parte din vocabularul celor de la Dârvari şi, din ceea ce am înţeles, echipa locală nu este la primele incidente de acest gen. Domnilor, dacă vreţi bătaie mergeţi la box, nu la fotbal!

Ar trebui să menţionăm şi faptul că la pauză căpitanul gazdelor a confundat sticla de apă cu cea de ...bere, iar în repriza secundă vocabularul său de înjurături a devenit unul foarte bogat!

Nu putem să nu remarcăm ura evidentă a foarte multor echipe din fotbalul prahovean împotriva celor de la Prahova Ploieşti. Copiii lui Adrian Teodorescu sunt înjuraţi permanent şi certaţi nejustificat doar pentru că...."ce dacă sunteţi Prahova Ploieşti sunteţi şmecheri...

Tinerii de la Prahova Ploieşti au un singur răspuns pentru cei care îi înjură: respectă brandul uriaş sub care joacă şi nu vor accepta niciodată să fie atraşi în scandaluri gratuite.

Şi acceptă cu zâmbetul pe buze şi victoriile, şi egalurile, dar şi înfrângerile. Pentru că brandul Prahova Ploieşti, cel mai vechi brand din fotbalul judeţean, te obligă la respect!

Urmăriţi Prahova Ploieşti! Veţi mai auzi multe lucruri frumoase despre aceşti tineri care fac fotbal adevărat, fără patimă, ură sau disperarea de a câştiga un meci prin orice mijloace!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro