Marţi, 19 martie 2024 - 4:08:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ŞOCANT! Singurul club privat din fotbalul din Prahova în pericol să se desfiinţeze din cauza presiunilor politice!


15 octombrie 2018

O informaţie de ultimă oră arată că omul de fotbal Adrian Teodorescu a demarat procedurile pentru retragerea echipei de fotbal Prahova Ploieşti din campionatul judeţean, acuzând presiuni din lumea politică.

"Suntem singura echipă 100% privată din judeţ, iar brandul Prahova Ploieşti deranjează teribil. Preşedintele unui anumit partid pune presiune permanent împotriva noastră.Efectiv nu se poate continua aşa. Suntem singuri împotriva unor echipe finanţate din bani publici, care funcţionează după bunul plac al primarilor. Suntem înjuraţi, agresaţi, iar mai nou jucătorilor li se spune că nu e ok să joace la Prahova Ploieşti. Nu pot să înţeleg de ce le este frică de brandul Prahova Ploieşti. Noi nu facem concurenţă nimănui şi nici nu ne dorim să fim clona cuiva sau să fim la dispoziţia unor politicieni", ne-a declarat Adrian Teodorescu.

Teodorescu, singurul om din România care a prognozat victoria lui Răzvan Burleanu pentru un nou mandat la şefia FRF, promite ca zilele următoare să organizeze o conferinţă de presă în care să prezinte public toate dovezile care demonstrează presiunile politice împotriva echipei Prahova Ploieşti.

Vă reamintim că Adrian Teodorescu a decis în luna august să reactiveze cel mai vechi brand in fotbalul prahovean, Prahova Ploieşti, reuşind într-un timp foarte scurt să coopteze alături de el fotbalişti foarte tineri şi talentaţi.



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro