Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:06:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lucescu: "Au experienţă, dar ştim şi că nu traversează o situaţie foarte confortabilă"


31 iulie 2014

Petrolul va înfrunta joi Viktoria Plzen în turul al III-lea preliminar al Europa League, iar Răzvan Lucescu este de părere că formaţia sa poate profita de forma mai slabă a cehilor. Totuşi, antrenorul prahovenilor recunoaşte să experienţa superioară a adversarilor s-ar putea să încline balanţa în favoarea adversarilor.

"Avem în faţă un adversar cu meciuri în Champions League, Europa League, deci cu o experienţă internaţională deosebită. Va fi o dublă interesantă şi dificilă, în acelaşi timp. Suntem conştienţi că Viktoria Plzen nu traversează în această perioadă o situaţie foarte confortabilă. Totuşi, ţinând cont de calitatea jucătorilor lor, trebuie să fim foarte atenţi. Am vorbit cu băieţii să tratăm atent ambele faze, şi când avem mingea, şi când nu o avem. Ei au în plus faţă de noi faptul că au păstrat aceeaşi structură de echipă ca în sezonul trecut", a spus Lucescu jr la conferinţă.

Prima manşă a dublei Petrolul - Viktoria Plzen, din turul III preliminar al Europa League se va disputa joi, 31 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul Ilie Oană, din Ploieşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro