Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:20:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cel mai slab prim 11 care NU ar trebui să intre cu Twente


5 februarie 2012

jucatoriDouă săptămâni până la primul meci cu Twente din Europa şi Stan caută disperat soluţii. I se tot accidentează jucători, Gigi îşi impune preferaţii. Nicio soluţie nu mai pare a fi cea mai bună, cu atâtea experimente în Antalya. Forţat de accidenari. Stan i-a rotit pe jucători de nu mai ştiu nici ei pe ce post joacă.

Portarul
Singurul departament în care lucrurile păreau liniştite. Înainte de Antalya. Până când Tatarusanu a început să gafeze im amicale şi Stanca a arătat mai multă siguranţă. Are şi mai multă experienţă şi nu clachează în meciurile importante. Cel puţin până la proba contrarie. În acest moment, Stanca ar fi cea mai bună soluţie pentru poarta, contra olandezilor. Presiunea pusă de Becali ar fi prea mare pentru Tatarusanu.

Fundaşii
Nici dacă îi trage la sorţi, Ilie Stan nu mai ştie cum să îi aşeze. Dacă Dananae nu e recuperat până pe 16 februarie, cine joacă pe dreapta? Doar Martinovici e apt şi ar putea fi folosit în bandă. În centru, Iliev şi Gardos ar fi clar cea mai proastă soluţie. Chiriches, dacă nu se rupe şi el până atunci, ar putea fi folosit, dar nici el nu garantează o apărare sigură. Fundaşul abia şi-a cunoscut colegii şi n-a învăţat încă să îşi formeze anumite reflexe şi automatisme. Geraldo ar fi excelent ca al doilea stoper, dar nu îl vrea Becali. Pe stânga, Latovlevici să nu plece şi el e omul lui Ilie Stan.

Mijlocaşii
Fără Chipciu, pe dreapta ar trebui să se întoarcă Banel ca să aibă cine juca. Aşa că, în cel mai rău caz intra Radut. Variantă ar mai fi Prepeliţa - şi ar fi o variantă mai bună!, dar s-ar putea să fie nevoie de el în centru. Lângă Brandan. Singurul la care suporterii se uită şi respira uşuraţi. Argentinianul a demonstrat că ştie să joace bine şi pe teren prost, şi cu Petrescu pe bancă, şi cu Becali în tribună. Dacă Tanase nu e recuperat - are şi el probleme medicale, Florin Costea intra pe stânga. Ups!

Atacanţii
Aici lucrurile sunt clare. Dacă nu se mai accidentează nimeni, Tatu şi Nikolici o duc pe Steaua în optimile Europa League.

Cel mai slab prim 11 care NU ar trebui să intre cu Twente:
Tatarusanu - Martinovici, Iliev, Gardos, Pârvulescu - Radut, Brandan, Prepeliţa, Florin Costea - Tatu, Nikolici
Sursa: www.sport.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro