Sâmbătă, 27 iulie 2024 - 3:13:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Copiii de la CSM Ploieşti participă la turneul de fotbal la Mangalia!


22 iunie 2019

În timp ce copiii de vârsta lor se bucură deja de vacanţă, puştii de la grupa 2010-2011 a CSM Ploieşti, coordonată de Lucian Catinca şi Valeriu Aristan participă la Mangalia la Summer Cup Sport Vision, un turneu de fotbal la care participă echipe precum FCSB, Viitorul Hagi sau Oţelul Galaţi. Echipa este însoţită la Mangalia şi de Gică Mârzea, antrenorul cu portarii de la CSM Ploieşti

Copiii au jucat sâmbătă primul meci cu FCSB, dar din nefericire au pierdut cu un nemeritat 4-0. Dar scorul nu este atât de important, în acest moment fiind pe primul loc pregărirea tehnico-tactică şi fizică a micilor fotbalişti.

Din păcate, arbitrajul foarte slab a creat multe momente de tensiune şi nemulţumire în rândul copiilor, părinţilor, dar mai ales al spectatorilor prezenţi la turneu, care au protestat permanent la deciziile eronate. Este regretabil ca la acest nivel lipsa de experienţă competiţională la nivelul arbitrilor le creează frustrări copiilor, frustrări pe care nu le vor uita mult timp.

Un alt minus,al competiţiei o reprezintă favorizarea anumitor echipe, doar pentru că joacă sub un brand recunoscut la nivel naţional. Spre exemplu, FCSB participă an de an gratuit la această competiţie (fără a plăti taxa de participare) şi beneficiază permanent de arbitraje favorabile.

Puştii sunt însoţiţi la Mangalia de un numeros grup de părinţi, decişi să le asigure copiilor de la CSM tot sprijinul moral pentru a ajunge cât mai sus în clasamentul turneului de fotbal.

CSM Ploieşti face parte din Grupa B a turneului de la Mangalia, alături de FCSB, de Real Bradu şi CS Agigea. 





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro