Duminică, 2 octombrie 2022 - 7:09:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Fotbalistul Gabi Tamas a fost condamnat


24 septembrie 2014

Pe 31 mai 2013, cu doar câteva ore înainte de reunirea echipei naţionale pentru partida amicală cu selecţionata celor din Trinidad-Tobago (4-0), Gabi Tamaş distrugea complet o uşă din termopan a unui bloc din centrul Bucureştiului, pentru ca apoi să adoarmă pe un preş din faţa unui apartament, reaminteşte digisport.ro.

Fundaşul naţionale de fotbal, Gabriel Tamaş, a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pentru vandalizarea unei scări de bloc.

Judecătoria sectorului 1 i-a schimbat încadrarea din distrugere în tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar decizia de astăzi poate fi contestată.

În mai anul trecut, fotbalistul, aflat într-o avansată de ebrietate, a spart uşa scării unui bloc de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, i-a înjurat pe locatari, dar şi pe poliţişti care l-au ridicat pentru audieri. După incident, fotbalistul a fost poreclit "Eroul de la Termopane", iar selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, l-a exclus din lot.

Sportivul a fost ridicat în zori de agenţi, după ce a provocat un scandal monstru în scara blocului de lângă sediul Guvernului. Poliţiştii prezenţi la faţa locului susţin că au fost agresaţi verbal şi fizic de Tamaş, iar martorii au confirmat că fundaşul era într-o stare avansată de ebrietate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 octombrie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro