Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:39:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Luptă strânsă în Liga C, Seria Mizil! Cine va ajunge campioană?


30 mai 2019

În timp ce toţi ochii sunt aţintiţi spre Liga A Prahova, acolo unde CS Blejoi a avut un nou sezon fără greşeală, o luptă strânsă pentru promovare se dă într-unul dintre eşaloanele secunde.

În Liga C, Seria Mizil, finalul de campionat este unul plin de suspans, în acest moment patru echipe luptându-se pentru cele două locuri care duc spre promovarea directă în Liga B: Ceptura, Fântânele, Zănoaga şi Dârvari.

Duminică, 2 iunie, de la ora 11.00, meciul Zănoaga- Fântânele deschide seria derbyurilor locale care ar putea decide campioana seriei. Va urma partida dintre Ceptura şi Fântânele care se va disputa în data de 5 iunie 2019.  Este una dintre cele mai echilibrate serii din judeţ, iar lupta pentru locul 1 se va disputa până în ultima etapă.

Cunoscătorii fotbalului prahovean nu ar trebui să piardă lupta dintre cele patru echipe, toate visând la câştigarea campionatului şi la premierea de către AJF.

În schimb, dacă analizăm după componenţa lotului şi valoarea jucătorilor, cele mai bune echipe în opinia noastră sunt Viitorul Ceptura şi Rapid Sălciile, dar clasamentul final va demonstra cine merită să joace în Liga B.

AJF Prahova demonstrează încă o dată că în judeţ toate campionatele sunt interesante şi pline de pasiune şi merită urmărite nu numai de către localnici. De altfel, la debutul campionatului, Silviu Crângaşu, preşedintele AJF Prahova, prognoza că Liga C seria Mizil este cea mai echilibrată din judeţ şi că lupta se va da până în ultima etapă.

În final vă reamintim că în ultima perioadă Comisia de Disciplină a AJF Prahova a început să taie în carne vie şi nu mai tolerează bătăile pe terenurile de fotbal în timpul meciurilor oficiale, mai multe echipe fiind deja excluse din campionat şi foarte mulţi jucători şi oficiali ai echipelor primind suspendări pe perioade foarte lungi.




 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro