Duminică, 28 aprilie 2024 - 3:15:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Reţeaua traficului de fotbalişti de la CSM Ploieşti. Care sunt principalele echipe care au beneficiat de jucătorii crescuţi de municipalitate!


13 martie 2020

De câteva zile publicaţia noastră a demarat un serial dezvăluind o parte din neregulile de la CSM Ploieşti, clubul sportiv al municipalităţii. În timp ce instituţiile similare din ţară se laudă cu rezultate sportive senzaţionale, cu atragerea de sponsorizări şi cu participarea în competiţii prestigioase, CSM Ploieşti este un sac fără fund, care cheltuieşte sume uriaşe din bani publici, dar care în schimb nu oferă mai nimic comunităţii locale. E drept că ploieştenii nu se pot mândri cu prea multe rezultate senzaţionale ale sportivilor de la CSM, dar din păcate sportivii nu pot ajunge la performanţă în situaţia în care condiţiile de antrenament lasă de dorit, în care beneficiază de hrană, doar pe hârtie, iar vitaminele sunt doar un vis... (bine există o secţie care beneficiază de toate aceste facilităţi, dar despre acest lucru vom vorbi în alte episoade).

Suntem acuzaţi că publicăm aceste articole pentru a destabiliza clubul sportiv sau că ne dorim diverse posturi în conducerea CSM Ploieşti....Respingem toate aceste mizerii şi le transmitem celor care se simt cu musca pe căciulă că scriem toate aceste lucruri pentru că a venit momentul ca CSM Ploieşti să devină emblema municipalităţii, ca munca sportivilor să fie respectată şi aplaudată, ca antrenorii să nu mai fie umiliţi de nişte personaje care se consideră de neatins. Şi da, considerăm că cineva trebuie să pună stop anomaliilor din ograda CSM Ploieşti pentru că aşa nu se mai poate!

Revenind la oile noastre (uff, când vorbim despre fotbal întotdeauna vine vorba şi despre oi...), CSM Ploieşti a fost o pepinieră pentru toate cluburile din judeţul Prahova. De fapt, în timp s-a format o reţea care plasa jucătorii către diverse echipe din campionat. Copiii erau daţi sub formă de împrumut pe o perioadă limitată (un an sau doi), după care clubul cesionar reîmprumuta jucătorul la o altă echipă. Astfel, un copil ajungea să fie împrumutat la vreo 3-4 echipe, iar în actele aflate la CSM i se pierdea urma. Din păcate, în urma acestei practici foarte mulţi dintre copiii care au învăţat ABC-ul fotbalului la CSM Ploieşti au renunţat la sport, fiind nemulţumiţi de echipele la care au ajuns.

Şi pentru că vorbim despre echipele la care copiii de la CSM au ajuns, dintr-o analiză temeinică vă putem spune că principalele cluburi care au primit jucătorii crescuţi din banii ploieştenilor sunt: UNIREA TELEAJEN, CS BLEJOI, AKADEMICA PLOIEŞTI, PETROSPORT PLOIEŞTI, VIKING PRUSYYNSKI, UNIREA URLAŢI, ASTRA şi PETROLUL.

Interesant este că nu a existat o singură reţea de transferuri, dar toate au un singur numitor comun: un personaj cheie în organigrama CSM Ploieşti care rămâne pe loc, indiferent de numele directorului care conduce instituţia.

Dar vă mai ţinem puţin în suspans, pentru că subiectele importante ale zilei sunt altele.

În zilele viitoare vă vom povesti despre implicarea în reţeaua transferurilor a unui personaj cheie din fotbalul judeţean, specialist în linsul clanţelor partidelor (spre exemplu în ultimul an a cam schimbat barca politică de vreo 4 ori!!!) în încercarea de a obţine un post important politic!


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro