Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:50:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


New York/ Stau la coadă pentru noul model de adidaşi Nike


24 februarie 2012

galaxy1Noul model de adidaşi Nike, cu tălpi strălucitoare, i-a scos din casă pe sute de rezidenţi ai New York-ului, care stau la coadă de câteva zile în faţa magazinelor de încălţăminte sport, pentru a intra primii în posesia perechii râvnite, în pofida preţului nu tocmai ieftin de 220 de dolari perechea, relatează AP.

Noul model de adidaşi, ce va fi comercializat sub numele 'Galaxy', este realizat în stil 'spaţial'. După cum explică responsabili de la Nike, acest design se datorează faptului că încălţămintea va fi pusă în vânzare în ajunul meciului stelelor din NBA, care va avea loc la 26 februarie la Orlando (Florida), aproape de sediul NASA.

Deşi noul model de adidaşi de la Nike va fi pus în vânzare abia vineri, la miezul nopţii (după ora locală), sute de persoane nu părăsesc perimetrul din faţa magazinelor de teama de a nu-şi pierde locul la coadă. Ele nu-şi părăsesc locul nici măcar pe timpul nopţii, dormind pe saltele pneumatice direct pe trotuar. În fiecare dintre punctele de desfacere va fi adus un lot limitat şi, după cum se aşteaptă, toate perechile vor fi pur şi simplu măturate de pe rafturi.

La coadă se află nu numai locuitori ai metropolei, ci şi rezidenţi din alte oraşe. 'Aceşti adidaşi sunt extrem de dificil de obţinut. Aşa că ne-am aprovizionat cu alimente şi în timpul liber, după muncă, venim aici', a declarat un rezident de 19 ani din Pennsylvania, care stă la coadă, în picioare, împreună cu trei prieteni ai săi.

În decembrie trecut, prima zi de vânzări a noii linii de adidaşi de baschet Nike, în ediţie limitată, - Retro Air Jordan - a fost marcată de confruntări între cumpărători. Incidente, însoţite de violenţe, au avut loc în centre comerciale din statele California, Washington, Carolina de Nord, Ohio şi Illinois. Poliţia a fost nevoită să recurgă la gaze lacrimogene în cazul celor mai nerăbdători clienţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro