Marţi, 19 martie 2024 - 6:56:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Care sunt cele mai utilizate tipuri de pariuri?


24 mai 2021

Cei care sunt la început au atât de multe întrebări despre pariuri, în general. În acelaşi timp, am auzit şi foarte mulţi jucători experimentaţi care încă nu ştiu totul. Unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am auzit au fost “Câte tipuri de pariuri sunt în total?” şi “Care sunt cele mai utilizate tipuri de pariuri?”.

Prima întrebare nu are un răspuns fix, deoarece fiecare agenţie de pariuri vine cu propunerile sale de pariere. În schimb, a doua este una puţin mai uşoară. Există câteva tipuri de pariuri sportive care sunt mai utilizate de către jucători şi care, de obicei, dau rezultate bune. Asta nu înseamnă, totuşi, că va trebui să le joci doar pe acestea. Fiecare tip are plusurile şi minusurile sale.

În acest articol vei descoperi care sunt cele mai importante tipuri de pariuri pe care să le joci atunci când vrei să faci profit din sporturile preferate.

Pariurile pe victorie

În cultura românească, acestea au denumirea de “solist”. Ce înseamnă asta? Să luăm un exemplu concret. Dacă vrei să joci pe meciul FCSB - Dinamo Bucureşti, atunci vei avea trei variante. 1, X sau 2. Dacă pariezi pe 1 solist, atunci pariezi pe victoria echipei gazdă, în acest caz fiind FCSB. Opţiunea X reprezintă pariul pe încheierea meciului cu egalitate, în timp ce 2 este victoria echipei oaspete, adică Dinamo Bucureşti. Acesta este cel mai uşor tip de pariu.

Peste/Sub

Din nou avem o posibilitate de pariu foarte simplă în concepţie. Să luăm acelaşi exemplu de meci pentru a menţine lucrurile cât mai simple. Dacă avem opţiunea de a paria pe numărul de goluri din meciul FCSB - Dinamo Bucureşti, vom avea următoarele posibilităţi:

●      peste 0,5

●      peste 1,5

●      peste 2,5

●      sub 0.5

●      sub 1.5

●      sub 2.5

●      etc.

Aceste pariuri au forma aceasta pentru a evita unele confuzii. Astfel, dacă alegi pariul Număr total goluri - sub 1,5 înseamnă că trebuie să se înscrie 0 sau 1 gol în acea partidă pentru ca acesta să fie câştigător.

Handicap Asiatic

M-am gândit să includ pe listă şi un tip de pariuri mai complicat, pe care nu-l înţelege toată lumea. Dacă pariul Handicap este unul relativ uşor, cel de Handicap Asiatic necesită puţină înţelegere.

În meciul FCSB - Dinamo Bucureşti vom avea următoarele opţiuni pentru Handicap Asiatic:

 

●      FCSB -0,25 - FCSB câştigă atunci pariul este câştigător, meciul se termină egal - se returnează jumătate din suma pariată, Dinamo câştigă - pariul este pierdut.

●      FCSB -0,5 - FCSB câştigă - pariul este pierdut, egal sau FCSB pierde, pariul este pierdut.

●      FCSB -0,75 - FCSB câştigă la cel puţin două goluri diferenţă - pariul este câştigător, FCSB câştigă la un gol diferenţă, se returnează miza, meciul se termină cu egal sau cu înfrângere pentru FCSB - pariul este pierdut.

Acestea au fost câteva dintre cele mai discutate tipuri de pariuri pe care le preferă jucătorii români. Spor la pariat şi câştiguri cât mai mari!

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro