Marţi, 19 martie 2024 - 4:36:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Baschetbalistul Andrei Lefter se întoarce acasă!


30 septembrie 2013

Tânărul baschetbalist  Andrei Lefter, care a căzut marţi de la înălţime în zona căminelor studenţeşti din Sibiu , a decedat în cursul după amiezii de sâmbăta, potrivit unui comunicat al  clubului  CSU Asesoft Ploieşti.

"Ploieşteanul Andrei Lefter a încetat din viaţă în această după-amiază, la Spitalul Judeţean Sibiu. Pe această cale, CSU Ploieşti şi toţi cei care l-au cunoscut pe Andrei, foşti coechipieri, antrenori şi suporteri, ţin să transmită sincere condoleanţe familiei îndoliate, în aceste momente grele", se arată în comunicatul de sâmbătă al formaţiei campioane, CSU Ploieşti.

Şi echipa CSU Atlassib Sibiu a ţinut să transmită un mesaj de condoleanţe. "CSU transmite condoleanţe familiei îndoliate. CSU Atlassib Sibiu îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a fostului nostru jucător, Andrei Lefter. Ne exprimăm regretul faţă de această grea pierdere a familiei. Transmitem şi noi, pe această cale, sincere condoleanţe şi familiei şi apropiaţilor lui Andrei".

Reamintim că Andrei Lefter a fost internat de urgenţă la  Spitalul Judeţean Sibiu, cu multiple fracturi şi traumatisme craniene. Acesta a ajuns la spital în comă şi sâmbăta a urmat decesul acestuia.

Trupul neînsufleţit a lui Andrei Lefter va fi depus în cursul serii, la Catedrala Sfântul Ioan din Ploieşti, acolo unde fanii ploieşteni, prietenii şi cei apropiaţi îi pot aduce un ultim omagiu.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro