Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:17:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Conducerea FC Petrolul s-a întors din vacanţă


8 ianuarie 2013

Dacă jucătorii şi stafful tehnic al echipei se bucură, în continuare, de vacanţă, în schimb oficialii „galben-albaştrilor” au revenit, de astăzi, la birouri, punând pe tapet problemele specifice acestei perioade. Evident, unul dintre subiectele atinse este acela al lotului de jucători. ”Din start, vreau să precizez că nimic din ceea ce s-a vehiculat în ultima vreme, privind eventuala plecare a unor jucători, nu este adevărat. Sunt doar simple zvonuri, pentru că nu au existat negocieri şi nici nu avem intenţia să ne despărţim de vreunul dintre fotbaliştii la care s-a făcut referire în această perioadă. Există câţiva jucători care nu mai intră în vederile noastre, dar aceştia se ştiu încă de la sfârşitul anului trecut”, a precizat directorul general al petroliştilor, Daniel Capră.

Oficialul „galben-albaştrilor” a vorbit şi despre achiziţiile pe care ploieştenii le pregătesc în această pauză competiţională. „Vor fi transferuri. Împreună cu conducerea tehnică a echipei am evaluat situaţia lotului şi am identificat trei-patru posturi care trebuiesc acoperite. Suntem în negocieri cu mai mulţi jucători, atât români cât şi străini, şi sperăm ca, până la reunirea echipei, să avem certitudini la capitolul achiziţii. Dar, anunţurile vor fi făcute oficial în momentul în care transferurile vor fi concretizate din toate punctele de vedere”, a adăugat Daniel Capră.

Petroliştii se vor reuni pe 16 ianuarie, la Ploieşti, în aceeaşi zi urmând să plece către Izvorani, pentru primul cantonament al anului. Apoi, trupa lui Cosmin Contra va efectua două stagii de pregătire în Antalya, primul în perioada 22 ianuarie – 3 februarie, iar cel de-al doilea între 6 şi 18 februarie, printre adversarii din meciurile test aflându-se Slaven Belupo (Croaţia), FK Simurq Pesakar (Azerbaidjan), NK Maribor (Slovenia), Litex Lovech (Bulgaria) şi Steaua Roşie Belgrad (Serbia).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro