Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:03:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep în semifinale la Indian Wells


13 martie 2014

Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o în două seturi pe Casey Dellacqua, din Australia.

Românca a avut nevoie de numai o oră pentru a se impune cu un dublu 6-2, succes care o apropie şi mai mult de o clasare în primele cinci locuri ale ierarhiei mondiale începând de săptămâna viitoare.

Pentru un loc în finală, Halep va juca împotriva câştigătoarei din meciul Jelena Jankovic (Serbia), a şaptea favorită şi locul 8 WTA, şi Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numărul 2 şi poziţia a treia în clasamentul mondial.

„Sunt foarte bucuroasă că voi putea juca în semifinale. Mă simt foarte bine şi vreau să ajung cât mai departe. Le mulţumesc spectatorilor că m-au susţinut. Mă bucur de tenis şi mă lupt pentru fiecare minge. Privesc tenisul ca o plăcere şi joc cu mare bucurie”, a spus Simona la finalul întâlnirii.

Pentru calificarea în semifinale la Indian Wells, Halep va primi 390 de puncte WTA şi un cec în valoare de 225.000 de dolari.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro