Marţi, 19 martie 2024 - 9:46:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Grozav şi Bokila, în tribune la Petrolul - Astra


17 martie 2014

În tribunele stadionului "Ilie Oană", la meciul dintre Petrolul şi Astra, şi-au făcut apariţia şi doi foşti jucători ai "Lupilor", doi dintre fotbaliştii valoroşi lansaţi de trupa ploieşteană în ultima perioadă.

Gicu Grozav şi Jeremy Bokila, fotbaliştii lui Terek Groznîi, au asistat la meciul cu Astra din tribune. În condiţiile în care cei doi nu au impresioanat în campionatul Rusiei nu este exclusă o posibilă revenire în Liga I din vară.

Selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat pe Grozav la meciul amical cu Argentina, dar l-a şi avertizat pe atacantul în vârstă de 23 de ani. Faptul că Grozav nu reuşeşte să se impună la Terek reprezintă o îngrijorare şi pentru Piţurcă. Tocmai din acest motiv, antrenorul tricolorilor a avut o discuţie cu jucătorul de 23 de ani chiar înaintea amicalului cu Argentina. "I-a explicat clar că, în cazul în care nu reuşeşte să joace mai mult la echipa de club, nu mai poate să fie o soluţie pentru echipa naţională", susţin oamenii din Federaţie. Aceştia continuă: "Piţurcă l-a mai convocat şi atunci când nu prea juca la Petrolul şi a fost criticat pentru acest lucru, chiar dacă el a dat golul din victoria de la Istanbul. Crede în Gicu, dar dacă el nu se ajută, nu are cum să mai vină la lot".

8 meciuri şi un gol a reuşit Grozav la Terek, iar 13 meciuri şi şase goluri sunt cifrele lui Bokila la gruparea rusă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro