Marţi, 19 martie 2024 - 4:01:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fără nici o emoţie: CSU Asesoft – Timba Timişoara 108-70 (53-32)


15 decembrie 2013

CSU Asesoft: Adamovic, Szijarto, Guţoaia, Zekovic, Tica

Timba: Popa, Csender, Pătru, Florveus, Czmor

 

CSU Asesoft Ploiesti şi-a luat “la revedere“ în anul 2013, de la proprii suporteri, cu o victorie netă în faţa modestei Timba Timişoara.

Campionii au inceput cu Szijarto şi Guţoaia in defensivă şi în atac cu duo-ul Zekovic – Tica. În primul sfert amfitrionii  n-au avut adversari, Arnautovic începând rularea tinerilor, primul fiind Negoiţescu.

Până la pauză, campionii au făcut spectacol de la trei puncte, Dunn, Guţoaia şi Zekovic marcând de la distanţă. Dupa pauza, Arnautovic i-a trimis in teren pe tinerii Dumitrescu, Movileanu şi Ene, acestia contribuind  la show-ul alb – albastrilor.

Desi au pierdut la scor, timisorenii au avut si momentele lor de “magie”,  Mihuţi şi Florveus reusind cateva super execuţii .

După victoria cu bănăţenii de pe teren propiu,  CSU Asesoft va mai disputa doua jocuri până la finalul anului .Marţi, ploieştenii vor evolua la Sofia, în compania lui Lukoil Academic,  în ultimul meci din EuroCup, iar  în week-endul viitor vor juca la Craiova.

Juniorii CSU Asesoft au primit cadouri din partea seniorilor

Cu putin timp inaintea inceputului partidei, 200 de copii de la grupele de juniori ale clubului au  primit cadouri din partea celor mari. Printre cadouri s-au aflat dulciuri şi materiale promoţionale cu însemenele clubului, iar după primirea darurilor micuţii au facut poze şi au primit autografe de la seniori…

 “Ploaia“ de jucării  

Cu două minute înainte de inceputul meciului spectacorii au aruncat in teren cu sute de jucării, iar toate acestea plus  multe alte cadouri vor fi donate Casei de Copii „Raza de Soare”, din orasul  Băicoi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro