Vineri, 29 martie 2024 - 10:39:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Coşmarul" Mediaş continuă...


7 octombrie 2013

Petrolul a întrerupt la Mediaş seria celor 26 de meciuri invincibile din campionat. În urmă cu un an, Petrolul a început la Mediaş seria invicibilitatii, şi din păcate,tot la Mediaş performanţa clubului a fost întreruptă, prin golul lui Vitinho.

Meciul a început echilibrat,primele  ocazii venind la poarta ploieştenilor, C.Petre ( minutul 12)  a şutat de la 10 metri puţin pe lângă buturile lui Pecanha  şi Muth (16) a reluat cu capul, de la 8 metri, peste transversală.
În minutul 24  Petrolul a fost aproape de a deschide tabela, dar  Teixeira din 10 metri a şutat în fundaşii gazdelor.În minutul 39,Markovic a rămas singur în careul de 6 metri, a lovit mingea cu capul  dar Pecanha a avut o intervenţie providenţială .
0-0 la pauză după o prima repriză în care cele două echipe au încercat să controleze "mijlocul " terenului.
Petrolul s-a întors de la cabine cu gândul la victorie.
În minutul 52,  Albin i-a păsat în dreapta lui  Priso (52) ,acesta a şutat puternic dar portarul ardelenilor a "deturnat" balonul în corner.
A venit minutul 81...
Vitinho a scăpat de marcaj în partea stângă , a şutat spre poarta ,Pechana a respins ,tot în atacantul gazdelor,mingea s-a dus spre poartă, iar Guilherme a încercat să respingă,de pe linia porţii , însă la semnalizarea asistentului  Miclos Nagy (Cluj Napoca) centralul Cristi Balaj a indicat mijlocul terenului,validând un gol dubios.
Imediat după fluierul de final,Cosmin Contra a luat "foc" ,văzând un cartonaş roşu din partea centralului Cristi Balaj, protestând pe bună dreptate la adresa "centralului".
Cel mai probabil, antrenorul "lupilor" va primi o suspendare  din partea Comisiei de Disciplină,datorită şi arbitrilor...care şi-au făcut un obicei să arbitreze pe Petrolul după alte reguli, (fie în meciurile directe, fie la meciurile indirecte).
Mediaş a întrerupt seria de 26 meciuri fără înfrângere a Petrolului,după un alt meci cu scandal.
"Atât i-am zis lui Balaj, că arbitraje de genul ăsta reprezintă motivul pentru care antrenorii valoroşi pleacă din România, apoi am luat «roşu»!".
"Se fac jocurile pentru că o anumită echipă să câştige campionatul. Noi suntem un club mic şi nu suntem respectaţi deloc" a declarat la digisport
Cosmin Contra, antrenor Petrolul.
Petrolul a rămas pe locul 3, cu 19 puncte. Vineri "lupii" vor avea un  amical de gală la Madrid, cu Getafe.

Gaz Metan Mediaş – FC Petrolul Ploieşti 1-0 (0-0)
Marcator: Vitinho (81)
 
Gaz Metan: Buchta – Frăsinescu, Muth, Markovic, Buzean – Al. Munteanu (74 Llullaku), Tahar, Todea (cpt), C. Petre – Robertson (46 Bud), Vitinho (85 Fl. Dan). Antrenor: Cristian Dulca.
FC Petrolul: Pecanha – Alcenat, Hoban, Benga, Guilherme – Mustivar (cpt), De Lucas (83 Cămară) – Priso (82 Fernandez), Albin (62 Boudjemaa), Teixeira – Dore. Antrenor: Cosmin Contra.
 
Au arbitrat: Cristian Balaj (Baia Mare) – Miclos Nagy (Cluj Napoca) şi Sebastian Gheorghe (Suceava).
Arbitru de rezervă: Ovidiu Mazilu (Satu Mare).
Observatori: Rodion Cămătaru (Craiova, LPF) şi Patriţiu Abrudan (Cluj Napoca, FRF).

foto:www.gsp.ro
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro