Marţi, 19 martie 2024 - 1:21:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Game set match


2 octombrie 2019

29 septembrie zi frumoasa de toamnă, stadionul din Ciorani

Se dispută meciul dintre Prahova Ploiesti si Steaua Sangeru in Liga B, Seria Est din Prahova. Terenul excelent mai ales pentru acest nivel competiţional, foarte bun şi pentru eşaloanele superioare ale fotbalului românesc.

După fluierul de start, Prahova Ploieşti începe asaltul spre poarta celor din Sangeru si dupa numeroase ocazii ratate cu seninătate până la pauză reuşesc să marcheze doar de 3 ori.

Repriza secunda are acelasi scenariu si acelasi rezultat adica inca 3 goluri marcate pentru ploiestenii, care joacă sub cel mai vechi brand din fotbalul prahovean.Cu acest scor, Prahova Ploiesti urcă pe locul 4 in clasament având 9 puncte.

De remarcat playmakerul celor de la Prahova, Robert Ioniţă "Menta" cu 4 asist-uri . Cel mai bun jucător al gazdelor a fost George Alexe care a reuşit să marcheze trei dintre cele şase goluri ale Prahovei Ploieşti. Excelent a jucat şi fundaşul Coco Ilie, care face ca orice minge ajunsă în apropierea porţii prahovenilor să fie respinsă rapid.

Observator la acest meci a fost unul dintre "greii" fotbalului Decu Crangasu

M-a surprins atmosfera de la meci, numarul de spectatori prezent pe cochetul stadion din Ciorani si faptul că la acest nivel pot fi condiţii excelente pentru disputarea unui meci de fotbal, comparativ cu ce vazusem pana acum.

Urez baftă in continuare celor de la Prahova Ploiesti si de ce nu sa promoveze in eşaloanele superioare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro