Vineri, 29 martie 2024 - 6:51:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Corina Ungureanu dă startul Crosulului CONCORDIA


30 mai 2013

Organizaţia umanitară CONCORDIA îi aşteapă pe ploieştenii dornici de mişcare la cea de a treia ediţie a crosului “Sus inimile!” care va avea loc pe 2 iunie pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti, de la Rondul 1 până la Gara de Sud, începând cu ora 10.00.

Ca o continuare a unei tradiţii deja existente, crosul a ajuns la a treia ediţie şi are ca scop promovarea unei vieţi sănătoase şi reintegrarea socială a copiilor îngrijiţi de Concordia.

Micuţii aflaţi în grija organizţiei umanitae vor alerga alături de elevi ai şcolilor din Ploieşti pe trei categorii de vârstă: 7-11 ani, 12-15 ani, 16 ani + şi adulti.

În anul 2012, peste 400 de copii şi tineri s-au întrecut pentru primul loc în competiţia celei de a doua ediţii a crosului CONCORDIA.

Organizaţia funcţionează de 22 de ani, având o activitate neîntreruptă în domeniul social, iar cu sprijinul autorităţilor locale am dezvoltat proiecte menite să sprijine reintegrarea copiilor şi tinerilor în societate.

Ca şi în anii precedenti, în 2013 consacram acţiuni sportului şi promovarii unei vieti sanatoase.

Startul competiţiei va fi dat de Corina Ungureanu, fostă campionă mondială de gimnstică, sportiva fiind şi voluntar în cadru organizaţiei. Organizatorii speră ca în acest an să ia startul crosului aproximativ 1.500 de ploieşteni de toate vârstele

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro