Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:32:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul a terminat la egalitate cu CFR Cluj FOTO


1 aprilie 2013

Pe o vreme potrivită pentru fotbal şi pe un stadion ,aproape plin,Petrolul Ploieşti nu a reuşit să învingă CFR Cluj, ratând a-3-a poziţie în clasament.

Campioana en-titre nu s-a văzut  în prima repriză, într-un meci al echipelor  cu cei mai mulţi străini din liga 1 .

În minutul 5, Bornescu era să facă gafa meciului. "Pepe" a vrut să respingă cu capul o minge la marginea careului,  aceasta l-a depăşit , dar a reuşit să ajungă în faţa porţii înaintea lui Kapetanos şi a reuşit să respingă balonul.

Petrolul a reuşit să echilibreze meciul, mai mult a trecut la dominarea acestuia .

În minutul 10 Hoban a şutat violent  de la 20 de metri, dar  Felgueiras a reuşit o super parada resping mingea în corner.

Apoi portarul "feroviarilor" a mai reuşit să respingă suturile lui Marinescu ( minutul 17)  şi lovitura de cap a lui Geraldo Alves ( minutul 25).

În minutul 26, Sauvadet nu şi-a reglat "tirul" de  la 14 metri. Oaspeţii au avut o ocazie în minutul 35, şutul lui Horă din minutul 35 a fost respins cu greu de Bornescu.

După pauză, Cosmin Contra a forţat victoria şi în primele 15 minute a făcut schimbări ofensive.

În minutul 60, tunisianul Younes Hamza şi adus aminte cum este să marchezi şi în meciurile oficiale, atacantul "lupilor" a înscris din 6 metri, după o centrare pe jos a lui Alcenat.

După gol," amfitrionii" s-au retras,în apărare. Tot "petroliştii" au avut şansa să termine meciul, dar Sauvadet ( minutul 67) şi Younes ( minutul 75)  au trecut pe lângă al doilea golul.

Ardelenii au urcat în atac, în minutul 72 grecul Kapetanos a dat emoţii întregului stadion, şutul acestuia trecând razant pe lângă bară.

În minutul 79, ardelenii au egalat, Weldon a înscris, după un şut din întoarcere de la 10 metri. Din păcate,după golul primit, "lupii galbeni" n-au mai contat prea mult în atac,ratând şansa de a urca pe podium după un meci care îl aveau în "mână ".

S-a terminat egal, dar Petrolul are şansa să urce pe locul 3,etapa viitoare în meciul direct cu Pandurii Tg.Jiu ( meciul se va disputa se va juca sâmbăta, de la ora 19.30, la Tg. Jiu.)

“Un meci pe care, din punctul meu de vedere, trebuia să-l câştigăm. Am avut o sumedenie de ocazii clare, dar n-am reuşit să marcăm decât un singur gol şi, după 1-0, n-am mai gestionat avantajul aşa cum am făcut-o în alte partide. Am încercat să închid un pic jocul atunci când l-am introdus pe Mojica, speram să avem posesie şi să dominăm mijlocul terenului, dar n-am reuşit lucrul acesta şi, din păcate, în ultimele 15 minute i-am ajutat prin greşelile individuale pe care le-am făcut să ne egaleze”, a declarat la conferinţa de presă, antrenorul Petrolului,Cosmin Contra.

 

FC Petrolul: Bornescu – Alcenat, Alves, Yamissi, Guilherme – Marinescu (cpt), Hoban – Sauvadet, Cristescu (53 Younes),

Grozav (57 Boudjemaa) – Bokila (63 Mojica).

Antrenor: Cosmin Contra.

 

CFR Cluj: Felgueiras – Panin, Piccolo, Râdă, Sepsi – Mureşan, Obiora (67 Sulley) – Deac, Rui Pedro (58 Weldon),

Horă (73 Maah) – Kapetanos.

Antrenor: Paulo Sergio.

 

Au arbitrat: Viorel Cojocaru (Galaţi) – Aurel Onita (Constantă) şi Octavian Sovre (Oradea).

Arbitru de rezervă: Eduard Constantinescu (Craiova).

Observatori: Constantin Ştefan (Bucureşti) şi Paul Mincu (Bucureşti).

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro