Joi, 25 aprilie 2024 - 2:10:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şumudică a avut o casă de pariuri de unde primea 15 la sută


14 februarie 2016

Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat vineri, 12 februarie,  în cadrul unei conferinţe de presă, că a avut o casă de pariuri în urmă cu aproape opt ani de zile de la care primea un procent de 15 la sută, dar acum nu face nimic altceva decât să antreneze.

”Mă mir aşa că sunt mai mulţi oameni (n. r., la conferinţa de presă) decât au fost înainte de West Ham, când era un meci foarte important şi nu era sala aşa de plină … sau sunteţi aici ca să îmi puneţi mie altfel de întrebări, probabil. Ca să fiu scurt, ştiu ce vă roade pe foarte mulţi dintre dumneavoastră, nu o să comentez acest subiect de implicarea lui Marius Şumudică în pariuri, în descoperirea unui cont, în tot felul de genul ăsta, este un dosar pe rol, se judecă în momentul de faţă, la momentul respectiv veţi afla probabil soluţia, iar eu voi face comentariile de rigoare”, a declarat Şumudică.

‘Fiindcă nu îmi place să mă ascund, o să aflaţi rezultatul cred că săptămâna viitoare … vă rog să înţelegeţi acest lucru, am vorbit şi cu avocatul meu şi nu vreau să fac mai multe comentarii … Acest scandal nu ştiu de ce a apărut acum, atât pot să vă spun … Jucătorii sunt liniştiţi, s-au pregătit foarte bine, iar eu sunt foarte bine, am dormit bine, fără pastile, sunt odihnit, aştept campionatul, nu am nicio treabă, indiferent ce se va întâmpla eu îmi duc crucea, mie nu mi-e frică de nimic, decât de Dumnezeu, respect comisiile, respect dacă se va întâmpla să mă suspende cineva sau va dovedi că sunt vinovat, atâta tot, mai departe nu comentez… Da, am avut şi o casă de pariuri, dacă vă interesează, acum vreo şapte-opt ani, adică eram colaborator la o casă de pariuri, mi se dădea 15 la sută procent la momentul respectiv, dar, în rest, acum nu am nicio casă de pariuri, nu fac reclamă la nicio casă de pariuri, nu fac nimic, antrenez”, a declarat Marius Şumudică.

Şi Adrian Scarlatache, una dintre noile achiziţii ale Astrei Giurgiu din această iarnă, a declarat că jucătorii nu sunt afectaţi de aceste discuţii despre pariuri.

”Pe noi nu afectează sub nicio formă treaba asta, noi nu ne gândim la treburile astea, chiar nu discutăm despre ele în vestiar, noi avem obiectivul nostru de mâine (n.r. jocul cu CFR Cluj de sâmbătă 13 februarie), noi ne vedem de antrenamente, de joc, de pregătirea partidei şi pe noi nu ne-a afectat sub nicio formă toată tevatura asta”, a declarat şi Adrian Scarlatache


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro