Joi, 28 martie 2024 - 2:38:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti, meci în Cupa României, la Ciorani! Află când va avea loc partida!


14 ianuarie 2019



Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a stabilit  programul partidelor oficiale, contând pentru faza judeţeană a Cupei României, încă de la jumătatea lunii februarie!

Astfel că turul al III-lea este programat să se desfăşoare pe 16-17 februarie, iar o săptămână mai târziu, deja, se va juca şi turul 4! Desigur, dacă „socoteala” de acasă se va potrivi cu cea din … târg şi vremea nu va încurca, din nou, programările şi planificările făcute.

Prahova Ploieşti va disputa primul meci pe noua casă a echipei de la Ciorani, pe data de 17 februarie, de la ora 11.00 , în compania echipei Progresul Boldeşti Grădiştea:

Omul de fotbal Adrian Teodorescu, patronul şi antrenorul Prahova Ploieşti, a explicat, într-postare pe pagina sa de Facebook, de ce a a ales să joace la Ciorani:

"Prahova Ploieşti va juca meciul din Cupa României cu Progresul Boldeşti Grădiştea la Ciorani! Şi pentru că au existat foarte multe speculaţii, trebuie să spun că am ales Cioraniul pentru a fi casa Prahova Ploieşti în retur datorită respectului şi prieteniei vechi care mă leagă de dl primar Marin Voicu. Am avut foarte multe oferte de a merge să jucăm în retur, oferte care mă onorează, atât pe mine, cât şi pe fotbaliştii Prahovei Ploieşti, dar de această dată am ales cu inima. Sunt convins că începe o poveste sportivă frumoasă, poveste care va dura mult timp de acum încolo! Meciul din Cupa României va avea loc pe 16 sau 17 februarie, pe stadioniul Voinţa Ciorani şi vă aştept în număr cât mai mare alături de noi!" C

Prahova Ploieşti este cel mai vechi brand din fotbalul prahovean, echipa fiind înfiinţată pentru prima oară în 1915. După o perioadă de absenţă, omul de fotbal Adrian Teodorescu a ales să relanseze brandul, echipa activând în Liga C, Seria Mizil, cu un lot de jucători extrem de tineri (între 16 şi 25 de ani)
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro