Marţi, 19 martie 2024 - 4:47:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine din Prahova a cerut ca suporterii ploieşteni să nu ajungă pe Cluj Arena?


22 septembrie 2019

Suporterii ploieşteni au fost trataţi (pentru a câta oară...) ca infractori de drept comun şi împiedicaţi cu orice mijloace să ajungă pe Cluj Arena, la partida dintre Petrolul şi U Cluj. Fanii ploieşteni au fost opriţi (prima oară în Prahova!) şi controlaţi la sânge pentru a îi opri în drumul lor spre Cluj. Se naşte întrebarea cine este prahoveanul care a decis că suporterii ploieşteni nu trebuie să ajungă la timp la Cluj....

Publicăm integral comunicatul Peluzei 1 Ilie Oană şi solicităm conducerii Petrolului Ploieşti să se solidarizeze cu suporterii pentru ca astfel de incidente să nu se mai întâmple!

Considerăm că stafful de conducere al echipei Petrolul Ploieşti a greşit nemenţinând permanent legătura cu şefii galeriei Lupilor Galbeni pentru a afla din timp şicanele la care au fost supuşi suporterii, plecaţi din timp pentru a-şi încuraja echipa favorită. La câţi conducători are clubul Petrolul, plătiţi cu salarii uriaşe de către Veolia, chiar niciunul nu a putut menţine legătura cu suporterii pentru a se asigura că aceştia ajung la timp pe Cluj Arena? Nu de alta, dar fanii mergeau la Cluj pentru a încuraja echipa.


Pasiune călcată în picioare

Abuzurile iniţiate de către instituţiile statului continuă să umple paharul răbdării suporterului. Acest exces de zel manifestat prin percheziţii în trafic fără temei, maşini verificate la ”sânge” şi opriri mai lungi decât ne-am fi dorit au însumat singurul motiv care ne-a fost dat de înţeles şi anume faptul că nu vom ajunge la meci, graţie tragerii de timp şi a opririlor foarte dese la care vom fi supuşi

Astfel că, fără voia noastră ne-am văzut nevoiţi să facem primul popas neprogramat al traseului, la Izvorul Rece, în Sinaia, acolo unde toate persoanele aflate de faţă au fost legitimate iar maşinile controlate. După un protocol aplicat corect dar fără un motiv fondat, ci mai degrabă folositor doar pentru completarea condicii, ne reluăm traiectoria. După un drum lung, în jurul orei 17:00, cu 1 oră până la startul partidei, în zona localităţii Turda ne vedem din nou nevoiţi să oprim la îndemnul aceleiaşi instituţii de stat, fiind deja aflaţi în întârziere. De data aceasta pe un ton mult mai abuziv şi mai răspicat, ni se aduce la cunoştinţă faptul că nu vom ajunge la meci, afirmaţia nefiind completată de niciun argument, ci lăsată în pom şi lăsând suporterului loc de interpretări.

După 1 oră în care sunt percheziţionate corporal de această dată toate persoanele aflate de faţă, exact în momentul în care pe terenul stadionului ”Ion Moina” din Cluj se auzea fluierul de start al partidei, suntem lăsaţi, din nou, să ne continuăm drumul, însă în zadar, aflaţi oricum la o distanţă considerabilă de destinaţie.

Astfel ne vedem ajunşi în sectorul oaspete în minutul 65 al meciului mulţumită protocoalelor, pro-protocoalelor şi, desigur, al abuzului în serviciu executat la ordin de către instituţia de stat numită Jandarmeria Română, după o deplasare în care am străbătut, pe diagonală, o bună bucată de pământ românesc.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro