Vineri, 29 martie 2024 - 12:16:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep, învinsă la Birmingham


20 iunie 2015

Simona Halep şi-a încheiat aventura la Birmingham în sferturile de finală, cu un eşec surprinzător în faţa Kristinei Mladenovic, franţuzoaica de pe locul 43 în lume. Scorul duelului a fost 6-2, 0-6, 6-7 (4).

Simona Halep, care pierduse singurul duel direct cu Mladenovic,  a început meciul în forţă. Românca venea după două victorii clare şi ritmul pe care îl arătase era excelent.

După o minge de break ratată în primul game, românca a câştigat rapid pe serviciul adversarei. Halep a jucat extraordinar, arătând siguranţă pe propriul serviciu şi multă încredere la primire. Avantajul a crescut după un nou break, iar campioana din România a câştigat lejer primul set: 6-2.

Kristina Mladenovic a replicat în debutul manşei secunde, punându-i mai multe întrebări delicate româncei, care s-a deconectat complet de la atmosfera partidei.

A făcut numeroase greşeli neforţate, multe duble greşeli, în timp ce adversara sa a început să îşi expună calităţile prin lovituri inteligente şi puternice.

A fost un dezastru pentru Simona Halep, care a cedat setul la zero!

”Decisivul” a adus o revigprare a Simonei, care a început să-şi dea drumul la mână, punând presiune pe serviciul franţuzoaicei, care, însă, a făcut faţă situaţiei, erodând încrederea româncei.

Partida s-a transformat rapid într-o bătălie echilibrată, cu pumni stânşi şi ţipete după fiecare punct câştigat.

Primul break l-a reuşit Mladenovic, care a servit pentru meci la 5-3, însă Halep a revenit spectaculos şi a egalat scorul.

Învingătoarea a fost decisă în tie-break. Niciuna dintre cele două jucătoare n-a reuşit să se desprindă în primele opt puncte, iar echilibrul s-a rupt când franţuzoaica a reuşit un minibreak la scorul de 5-4.

A încheiat meciul rapid, la prima şansă, şi a oprit parcursul româncei la Birmingham. Este un nou eşec surprinzător al Simonei, care îşi continuă seria de rezultate neconvingătoare.

Pentru campioana din România urmează Wimbledon, unde anul trecut a ajuns până în semifinale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro