Marţi, 19 martie 2024 - 4:20:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul a remizat pe teren propriu cu Viktoria Plzen


1 august 2014

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu împotriva cehilor de la Viktoria Plzen, în prima manşă a turului trei preliminar din Europa League.

Golul marcat de Adrian Mutu cu un sfert de oră înainte de final le-a dat lupilor iluzia unui succes important, dar oaspeţii au egalat prin Daniel Kolar în minutele de prelungire, devenind astfel favoriţi la calificare. Partida retur va avea loc în Cehia, peste o săptămână

Petrolul şi Viktoria Plzen şi-au împărţit perioadele de dominare, iar ocaziile au fost numeroase la ambele porţi. Albin, Nepomuceno şi Tamuz au irosit cele mai bune şanse ale "găzarilor" în prima repriză, în timp ce cehii au fost periculoşi prin Bakos, Pilar, Vanek şi, mai ales, veteranul Horvath.

Echilibrul s-a menţinut şi după pauză, atunci când au venit şi goluri. În minutul 75, Mutu, intrat pe teren în debutul părţii a doua, a înscris cu un şut superb cu piciorul stâng din afara careului şi i-a adus în avantaj pe prahoveni.

Oaspeţii au reacţionat aproape imediat, iar Pilar şi Bekos au ratat două bune ocazii, înainte ca un alt jucător intrat în joc pe parcurs, Kolar, să egaleze cu o lovitură de cap din mijlocul careului, după centrarea lui Horvath.

Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul: ”Este o mare dezamăgire, pentru că am primit gol într-o repriză pe care am controlat-o şi am şi înscris. Am condus până în minutul 90+1. Am primit golul după o uşurinţă incredibilă. Am întâlnit un adversar care are o linişte şi o siguranţă foarte mare ca echipă. Cehii au jucat în Liga Campionilor împotriva unor adversari puternici, eea ce le dă linişte şi siguranţă. Au ajuns foarte repede cu pase rapide în careul nostru, în timp ce noi a trebuit să muncim foarte mult. În repriza a doua am jucat mult mai bine. Poate că şi ei au obosit. Au profitat de aşezarea noastră, creând o anumită presiune. Ar fi trebuit să blocăm centrarea de la faza golului primit. Este o superficialitate care este imediat taxată la acest nivel. Este un meci împotriva unei echipe bune, care ştie ce înseamnă nivelul grupelor. Trebuie să fim atenţi la fiecare fază în retur. Mă aşteptam la o reacţie extraordinară de la Mutu. A făcut ceea ce trebuia să facă, a marcat un gol extrem de important. Trebuie să avem forţa de a depăşi astfel de situaţii. În turul III preliminar şi în play-off sunt echipe foarte puternice. Nu am reuşit să dublăm foarte bine în toate momentele jocului. Când au fost puşi sub o mare presiune, cehii au făcut greşeli în zone periculoase ale terenului. A fost un meci cu un ritm deosebit. Viktoria pleacă cu prima şansă în retur. Va trebui să profităm de toate ocaziile pe care le vom crea în retur. Ar fi trebuit să câştigăm. Trebuie să pregătim în linişte meciul de duminică, mai ales că vom juca pe o căldură foarte mare.

Dusan Uhrin jr., antrenor Viktoria Plzen: ”Este un rezultat bun. Cred că şansele sunt 50-50. A fost un meci echilibrat. Va fi dificil în retur. Petrolul este o echipă foarte bună. Este un rezultat corect. A fost o surpriză că Mutu nu a fost titular. Va fi un meci foarte bun şi în retur. Pentru mine a fost o perioadă foarte bună în România. am mulţi prieteni aici. suporterii au fost senzaţionali”


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro